1 april 2014

Voorjaarsshow in Luxemburg, Moskou en Israël

Regina uit Rusland, deelde mij via Facebook mee, dat ze op de grote Eurasië Show, afgelopen weekend in Moskau, “Pepsi” heeft gezien. “Pepsi” is Ch. Firstprizebears Kokakola en was eigendom van onze lieve Denis Skopinski. In het voorjaar van 2013 werd hij in zijn apartement in Moskou vermoord. Hier waren ook zijn honden, waaronder de 2 Beardies, die hij van ons had. God zij dank, hebben goede vrienden van Denis, zich over hen ontfermt en mij geinformeerd dat ze een nieuw thuis voor hen hadden gevonden. Ik heb mij erg verheugd over dit bericht. Dank je wel Regina, dat je aan mij hebt gedacht. “Pepsi” heeft op de eerste dag, bij Dhr. John Walsh uit Ierland, het CAC en Res-CACIB gewonnen en op de tweede dag bij de Deen Dhr. J.H. Madsen, het Res-CAC. “Pepsi” ziet er perfect uit ik ben erg blij dat het goed met hem gaat.

Firstprizebears Kokakola Eurasier 03-14

Op de Voorjaarsshow van Luxemburg, keurde de Belg Dhr. Vanhoenakker. Een reden voor ons om thuis te blijven. Een paar moedige eigenaars van Firstprizebear Bearded Collies, hadden veel moed hier te showen en tot mijn grote verbazing nog met succes ook. Mevr. Ulrike Kuhn heeft hier haar “Nana” Firstprizebears Millwaukee” in de Jeugd Klasse geshowed. Zij won deze Klasse en is nu Luxemburgs Jeugd Kampioen”.

Firstprizebears Millwaukee  Lux 30-3-14

Fernando had samen met zijn Kim ook de moed en won een sterk bezette Kampioen Klasse Teven. Nu is Kim een Kampioenstitel rijker, n.l.: Luxemburgs KampioenFirstprizebears Kim Karnes

Firstprizebears Kim Karnes Lux 30-3-14

Paz Davidovich was samen met haar “Firstprizebears Marilyne Monore” weer eens succesvol onderweg. Afgelopen zaterdag, werd in het Show Centrum te Givat Haim/ISR een show georganiseerd voor Groep 1. Mevrouw Jolanda Nagler uit Israël gaf haar het Res-Best In Show en op de tweede dag werd ze Best In Show, onder de Italiaanse keurmeester Mevr. Anna Alberigo.