Donna Summer kissing with Conny

Ons dagelijks leven

Ons dagelijkse leven wordt geregeld door de behoeften van onze honden. Dat betekend bijvoorbeeld 365 dagen NIET uitslapen! Opstaan tussen 07.00 en 07.30, eigenlijk altijd te laat naar bed en nooit voor middernacht.

Bij ons in huis woont Texas, onze Bobtail. Alle andere honden worden dagelijks in groepen ingedeeld en deze zijn dan s’morgens of s’middags in huis. Afhankelijk van het weer, maar vooral bij mooi weer, wil eigenlijk alles naar buiten. Een enkeling, uit de hardcore groep, ligt zelfs bij sneeuw en ijs buiten……

Winter in Almkerk

Zodra Harry en ik echt eens tijd en rust hebben en lui op de bank willen om een lekker TV te kijken, zijn ze ook allemaal wel eens in de kamer te vinden. S’nachts gaan ze weer terug in het “hondenhuis” waar ze allemaal een eigen afdeling hebben. Het hondenhuis is voorzien van Airco, die ervoor zorgt dat het lekker warm in de winter en lekker koel in de zomer is.

Bij ons lopen tussen de 6 en 10 honden, waarvan 6 a 7 eigen honden en de rest bezoekers.

Beardies outside

Harry heeft moeten leren zijn plaatsje op de bank te delen, omdat altijd wel een Beardie bij hem op de bank wil zitten. Bandita, zijn speciale vriendinnetje, wurmt zich razendsnel op de bank zodat er weinig plaats overblijft voor Harry.

Harry on the couch with Bandita

De arme man heeft het ook niet makkelijk met een “hondenvrouw” en haar “vee”! Voordat ik Harry in 2004 leerde kennen bezat hij een kat…… Is hij nu de gebeten hond, of kwam hij van de regen in de drup…….? Het was toch teveel voor hem, hij is in Augustus 2015 voor goed vertrokken.