9 augustus 2012

Succesvolle Firstprizeberen

Zelf hebben we zomervakantie, maar onze vlijtige Firstprizebear eigenaren bewijzen ons alle eer op diverse Shows. Linda Peirson, die Lee in Engeland, voor Alberto en Cristina showt, was zeer succesvol op de Show in Leeds/GB. Hier keurde Mevr. Liz Cartledge/GB en Ch. Firstprizebears Enfield behaalde het Res-CC. In de Open Klas reuen waren 10 reuen ingeschreven. Graham Atkins was ook aanwezig met zijn “Donna” en ze werd 3de van 10 teven, in de Graduate Teven Klasse. Tijdens de Show van Paington/GB, op 06-08-2012 keurde Dhr. Stuart Mallard. Hier won ze eveneens in de Graduate Klasse.

Firstprizebears Jackie O avec Snikkles (“Donna”), (Firstprizebears Enfield x Firstprizebears Donna Summer)

Donna-Paington-2-years

Op de Int-Show in Bremen/D, keurde Dhr. Korocz uit Hongarije. Familie Van Bossche showde voor het eerste hun Tobi (Firstprizebears King Cool) in de Jeugd Klasse. Hij behaalde een Uitmuntend 3de Plaats. Mevr. Gramann-Hellwig showde Ch. Firstprizebears Hollywood en behaalde een Uitmuntend 1 met CAC.

Dit is Tobi (Firstprizbears King Cool) met 9 maanden. Vader Firstprizebears Hitchkock x Moeder Firstprizebears Havanna

Firstprizebears King Cool 04.08.2012 012

Vanuit Ierland kregen we van de Fleetwood familie de beloofde foto van de Groepszege van Ch. Firstprizebears John FK (een nestbroer van Beat-It, Lames Dean en Jackie O avec Snikkles).

Firstprizebears John FK