22 april 2015

Show nieuws in april

Tijdens het afgelopen weekend, hebben 2 Firstprizeberen hun kwaliteiten weer eens laten zien. Beide eigenaren van deze reuen zijn geen bekende gezichten, die al op voorhand met de “grote naam” bonus zijn voorzien. Ze hebben gewoon goede Beardies van ons, die ze erg goed verzorgen en heel goed voor de Shows hebben getrained. Het is dus gewoon mogelijk, dat je als Meneer en Mevrouw Onbekendbent, met een goede hond  kunt winnen. Dat is mede te danken aan de kwaliteit van onze fok! Wij verkopen geweldige honden, die overal op de wereld kunnen winnen. Hier zijn wij trots op en bevestigd dat we op de goede weg zijn.

In Chemnitz/Duitsland, was een Int-Show. Hier showde Mevr. Van Bossche haar “Tobi” bij de Poolse keurmeester Mevr. Aleksandra Lubaszka. Vele bekende gezichten waren naar deze Show gekomen. Ondanks dat, liet “Tobi” zijn kwaliteiten zien en werd Beste van het Ras.

Ch. Firstprizebears King Cole met keurmeester Mevr. Aleksandra Lubaszka

Chemnitz 18.4.15 Firstprizebears King Cole

In de Ukraïne was er een dubbele CACIB Show. Tijdens beide dagen, showde Kataryna Bondar haar prachtige “Firstprizebears Neil Diamond”, een 13 maand oude reu. Ik heb nog geen naam van de keurmeester ontvangen, maar de resultaten zijn geweldig. Op de eerste dag werd “Neil”  Beste van het ras en 3de in de Groep. Op de tweede dag werd hij eveneens Beste van het Ras en Best Junior in Show.

11063793_866378630070420_6836092877269240759_n

Firstprizebears Neil Diamond

Firstprizebears Neil Diamond 04-15

 

Op 25 april jl. werd in Kibutz Ma’abarot, dat is in Israël een Speciaal Fokker Show voor Herders- en Veedrijvers gehouden. Paz Davidovich was met haar eigen Bearded Collie fok ter plaatse. Maar ze had ook de wonderschone “Firstprizebears Maryline Monroe” meegenomen. De Heer Ingo Bortel uit Duitsland keurde de Beardies en kroonde “Maryline” tot  Beste van het Ras. Hiermee heeft ze de Titel van Israelishe Grand Champion verworven. Hopelijk komt Paz een met dit pracht exemplaar naar de Benelux Landen.

Firstprizebears Maryline Monroe 04-15