10 april 2015

Paas Show in Engeland

Vanuit Engeland ontvingen we goede berichten van Eddie en Emma Alder en ook van Linda Peirson. Ze waren op de Paas Show van de Easter Bearded Collie Club. De Beardie reuen werden door Justin Waldron gekeurd. Zij had zojuist op de grote Crufts met haar Beardie teef Groep 1 gewonnen.

Momenteel heeft Linda Peirson, “Lee” als gast hond op bezoek. Alberto en Cristina Sanchez hebben hem uitgeleend. Super Multi Champion Fristprizebears Enfield is een Super Ster en met zijn leeftijd van 9 jaar nog altijd een zeer imposante verschijning. Hiervan was ook de keurmeester onder de indruk en Lee won de erg goed bezette Veteranen Klasse van 10 reuen en werd Beste Veteraan.

De foto is gemaakt door Paul Brooms. Linda Peirson met Ch. Firstprizebears Enfield

Enfield Easter 2015

Eddie en Emma Alder waren met hun “Ludo” ter plaatse. Eddie en Ludo zijn altijd een beetje erg opgewonden. Ludo liet in de Junior Klasse nog niet zijn volle kwaliteiten zien en ging als een Jojo door de ring. Daarvoor kreeg hij slechts de 4de plaats. In de Maiden Klasse ging het al veel beter en Ludo en Eddie lieten een perfecte kuur zien, met als resultaat de 1ste Plaats.

Firstprizebears Nathaniel Hawthorne wint de Maiden Klasse, Eddie is gelukkig en trots. wij feliciteren van harte.

Nathaniel Hawthorne 04-15

Ludo op de Show

Nathaniel Hawthorne