31 oktober 2013

Oktober shows

Er waren 2 tentoonstellingen in Dortmund/Dui. Deze leverden zoveel gesprekstof op, dat ik besloten heb hier niets over te schrijven.

Sergio was samen met de bekende Italiaanse Handler, Fabrizio Manni (het groene schoenen team) in Hongarije op de dubbele Show van Komaron. Sergio en Fabrizio zijn beste vrienden en die vele leuke foto’s op Facebook laten zien, van de hoeveelheid lol die ze samen hebben. “Firstprizebears Kim Karnes” werd tijdens beide dagen geshowed, zaterdags door Fabrizio en zondags door Sergio. Op beide dagen won ze het CAC en heeft daarmee de alle voorwaarden voor de Titel van Hongaars Kampioen vervult.

Fabrizio Manni met Kim

FPB Kim Karnes in Komoran Hung. with Handler Fabriuio Manni

Sergio showed Kim op zondag

FPB Kim Karnes Hung Ch. 19-10-13

haar mooie gangwerk

FPB Kim Karnes 19-10-13 movement

“Kim’s” expressie is eenmalig

 Kim Karnes HuCh 10-13

Op de CACIB Show van Hannover/DUI won “Ch, Firstprizebears Delaware” en werd Beste Veteraan van het Ras. Keurmeester was Mevr. U. Langer.

Hannover Delaware

In Canada had onze jongste Firstprizebear, “Mia Farrow”, in bezit van Janet Osterbauer, haar eerste grote Show weekeinde. Op de Battle River Show in Camros/Alberta, keurde op 25-10-2013 de Colombiaan Dhr. C. Gomez-Bogota, op 26-10 Dr. M. Woods/CDN en op 27-10 Dhr R. Paguette/CDN. Tijdens alle drie de dagen werd “Mia” Beste Teef en heeft nu 4 punten verzameld voor de Titel van een Canadees Kampioen. Wij hebben een foto van Mia ontvangen, waar ze tijdens een ringtraining te zien is. Dit was vorige week.

Mia Farrow 7 months old