5 oktober 2017

Tentoonstellingsnieuws Oktober 2017

Nummer 106 in onze kampioensgalerij is ” Firstprizebears Manhattan”

Op de tentoonstelling in Rostock/GER op 01-10-2017  won “Smokey” bij de keurster Mevr. U. Langer het CACIB en CAC. Met deze overwinning heeft ze alle 5 CAC’s gewonnen, die zijn benodigt voor haar Duitse en VDH Titel. Zijn woond bij de Familie Storr/Körting in Darmstadt/GER die ze allemaal bezig houd. “Smokey” is een Dochter van Ch. Firstprizebears Hitchkock und Ch. Firstprizebears Gunsmoke.

Firstprizebears Manhattan

Ch. Firstprizebears Orlando Bloom” heeft een phantastische tijd op de Tentoonstellingen. In het weekeinde van 7. en 8. Oktober 2017 won hij her CACIB en CAC en Beste Reu in Charleroi/BEL Keurmeester was dhr. Grüttner uit Duitsland. Op Zondag was hij in Frankrijk op een Show, namelijk in Douai. Dit was een speciale Show  en de keurder was dhr. B. Ozan uit Turkije. Ook hier werd hij Beste Reu.

Charleroi Bob en met de rechts “Orlando”                                                                              Douai/Frankreich met de trotse eigenaresse Deborah Raquet

In Charleroi/ BEL hebben wij de  dubbel gehaald met honden uit onze fok. Xavier Pottiez was er met “Firstprizebears Proud Percy” aan de start in de tussenklas. HIj won Reserve Beste Reu achter  “Orlando Bloom”

Bundessiegershow in Dortmund op vrijdag 13-10-2017. Keurmeester voor de 45 ingeschreven Beardies was Mevr. C. Parker/UK van de Osmart Bearded Collies. Petra Hähner heeft het geweldig gedaan met haar “Scotty”. Ze won de tussenklas bij de reuen en werd Reserve beste Reu met Res- CACIB en CAC. GEWELDIG!!!!!

Firstprizebears Pat Boone” met eigenaresse Petra Hähner

Zaterdag 14-10-17 op de internationale Show in Dortmund was het Monika Fuss met haar “Pike” die de tussenklas won. Voor de nederlanse Keurmeester dhr. G. Jipping waren 25 Beardies ingeschreven.

Firstprizebears Pikes Peak met Monika Fuss. Ben trots op je