28 oktober 2014

Maryline Monroe Vice-European Champion

Paz en haar zuster Yael Davidovich zijn 2 jonge, erg ambitieuze en gekke vrouwen. Alle twee houden van honden. Paz is de trotse eigenaresse van  “Firstprizebears Maryline Monr0e” en Yael, haar zuster is een erg succesvolle Junior Handler. Beiden wonen in Israël. Paz had haar “Maryline” ingeschreven voor de Europese Show in Brünn/Tsjechië en eveneens voor de daarop volgende dag voor de Nationale Show. Yael werd met “Maryline” op het vliegtuig gezet en is afgelopen donderdag op de Grote Show van Brünn van start gegaan. Dhr. Graham Atkins van de Snikkles Bearded Collies uit Engeland was de Keurmeester op deze dag. Er waren veel Beardies ingeschreven. Maryline starte in de Tussen Klasse met haar 18 maanden en won deze Klasse. Later in de strijd voor Beste Teef, behaalde ze het Res-CACIB en werd Vice Europees Kampioen.

Geweldig, wij zijn zoooo trots.

Firstprizebears Maryline Monore Brünn

en een hele dikke kussss van Yael

Firstprizebears Maryline Monroe kisses Brno

In de Veteranen Klasse werd de beroemde “Firstprizebears Cony Island” geshowed. Met haar 11 jaar nog altijd een lust voor het oog. Ze werd 2de. Eigenaars zijn Gabriela Gesci samen met Ildiko en Peter Muszlai/HU

1970979_10204898679849415_5719325709187427915_n

De daarop volgende dag werd op hetzelfde terrein in dezelfde hallen, de Nationale Show gehouden. Hier keurde de Tsjech Dhr. Kinke. Weer won “Maryline Monroe” de Tussen Klasse en met dit 2de CAC mag ze nu de Titel van Tsjechisch Kampioen dragen. Ze is onze 97ste Kampioen en de tweede uit dit nest. Wij zijn overgelukkig en hebben grote bewondering voor de inzet van Paz en Yael.

Firstprizebears Maryline Monroe Nat Brunn