5 december 2013

Marilyn Monroe Best In Show

Gedurende het afgelopen weekend werd er weer eens een dubbele Show gehouden in Israël. Hieraan nam Paz Davidovich deel en dat meer dan succesvol. Op de zaterdag werd gekeurd door de Australiër Dhr. A.J. Lyn. “Ch. Firstprizebears Lorne Green” werd Beste van het Ras en werd 3de Best in Show. “Firstprizebears Marilyne Monroe” werd Beste Puppy en eveneens 3de Best in Show.

De dag daarop volgend keurde de Deense Mevr. Charlotte Hoier de Beardies. Lorne Green bleef thuis, maar daarentegen had Paz, “Marilyne Monroe” weer meegenomen. Mevrouw Hoier schreef een van de mooiste Keurverslagen, die ik mij als Fokker kan bedenken.

BEST In SHOW voor Firstprizebears Marilyne Monroe

Richterbericht Maryline Monreo

Hier staat: Een puppy van extreem hoge kwaliteit. Ik zag deze hond vanochtend buiten de ring en kon mijn ogen niet geloven. Het is niet gewoonweg een prachtige Bearded Collie puppy, maar een hond van internationale Top kwaliteit. Ik zou een bezem eten, als deze hond geen show carrière maakt als internationale superster. Er is niets dat ik aan deze hond zou veranderen, behalve dat ik de trotse eigenaar zou willen zijn.

Wij zijn zooooo trots en verheugen ons over het feit dat Paz Davidovich onze hond met zo veel Liefde en Gevoel behandeld.

Lorne Green 3. Best in Show tijdens de Eerste Showdag

Firstprizebears Lorne Green 11-13

BEST in SHOW Fristprizebears Marilyne Monroe op de 2de dag

Firstprizebears Maryline Monroe BIS 11-13

en omdat we het zo geweldig vinden, nog een foto

Firstprizebears Maiyline Monore 11-13