26 maart 2014

Lilly’s puppies, 9 tot 12 dagen oud

U moet het mij maar niet kwalijk nemen, dat ik iets een achterstand heb met de nieuwtjes met betrekking tot onze puppies. Een volle agenda, veel puppie bezoek en nog een show tijdens het weekend kosten nu eenmaal veel tijd. Bovendien willen onze volwassen honden ook hun dagelijkse portie aandacht. Het gaat goed met Lilly en haar puppies. Lilly krijgt het elke ochtend en avond voor elkaar om onder haar lievelings dennenboom een gat dieper te maken. Kunt U zich voorstellen hoe geweldig het is, om s’avonds nog een hond te moeten ontdoen van zand?!

Sinds afgelopen week vrijdag slaap ik eindelijk weer in mijn eigen bed. Echter word mijn nachtrust elke 3 uur onderbroken, ga ik naar beneden om Lilly en Bobtail mama Socke te helpen, zodat alle puppies een tepel vinden.

De kleine pup, die werd geboren met een gewicht van 230 gr, heeft met een week zijn geboorte gewicht bijna verdubbelt, nl. 430 gr. Dat hebben de andere puppies niet gehaald. Maandag zaten ze op 600 gr.

Wij hebben zaterdag foto’s gemaakt, toen waren de puppies 9 dagen oud.

De puppies hebben hun namen: Norman Rockwell, Nathaniel Hawthorne en Neil Diamond voor de reuen. De dames heten: Natalie Wood, Nora Jones, Nicole Kidman, Naomi Watts en Nancy Sinatra.

De 3 reuen:

9-days-3-boys

de 5 teven:

9-days-5-girls

1 week oud en allen zijn tevreden

6-days-old

En vandaag 13 dagen oud en de eerste keer vaste voeding gegeten

13 days first time meal

en  ze vonden het lekker

13 days first time meal all