23 april 2014

Lillie’s puppies bijna 6 weken oud

Op de dag van de fotosessie, waren de puppies van “Lilly”, 5,5 weken oud. Donderdag worden ze 6 weken en zal onze dierenarts, Mevr. Vanholen ze allemaal grondig onderzoeken, inenten en chippen.
Ze hebben nu een mega grote buitenren, waarin ze erg veel spelen. De OES puppies naast hun zijn, door de traliestaafjes, geliefde sparringspartners. De Beardie pupppies zijn nog te klein om tegen de evenoude OES zwaargewichten aan te komen. Daarom laten we ze nog niet met elkaar spelen. Maar verveling komt bij de kleintjes niet voor. Ze worden bezig gehouden met kippevleugels of kippepoten, natuurlijk alles vers en rauw. Daarna word het stil en elke afzondelijke pup ligt ergens in een hoekje en kauwt en trekt totdat er alleen nog maar botten over zijn. Die mogen de grote honden dan verorberen., want de kleintjes zijn hier nog te klein voor. Aansluitend word nog stevig van het Earthborn voer gegeten en vervolgens gaan ze slapen. Alle puppies hebben een nieuw thuis gevonden, behalve Nora Jones, die is nog beschikbaar. Een reutje zal iets langer bij ons moeten blijven, tot dat hij naar het Verenigd Koninkrijk mag gaan reizen. De andere reu gaat naar de Oekraïne, hoewel hier een dubbel gevoel ontstaat gezien de toestanden in dit land. Van de nieuwe eigenaars kregen we echter de verzekering dat alles in orde is en komen hem persoonlijk ophalen. Tja en de 3de reu zou naar China moeten verhuizen. De mensen hebben een aanbetaling gedaan, Maar ik krijg op mijn e-mails geen antwoord meer. Aangezien ik ook nog geen adres heb, weet ik niet hoe het verder gaat. Ik zal deze situatie nog een week zo laten en dan de reu (“Norman Rockwell”) aan iemand anders verkopen. Indien U al meermaals naar dit nest hebt gekeken is er misschien nog een mogelijkheid. Onze Nora Jones heeft een eigen pagina, waar U alles over haar kunt lezen.

Onze 3 reuen met 5,5 week

6-weeks-3-boys-lilli

de 5 vrouwelijke schoonheden, geheel rechts Nora Jones, die nog beschikbaar is. De overige dames gaan verhuizen naar de Verenigde Staten, Slovenië, Hongarije en Noord-Duitsland.

6-weeks-old-girls-Lilli

Een middag slaapje op de schommmel

6 weeks Beardiepuppies Lilli Sleeping

en zo gauw ze weer wakker worden gaan ze gezamelijk naar “Toilet”.

6-weeks-shit