22 april 2012

Eindelijk weer puppies van Summer

We zijn erg gelukkig. Eindelijk heeft onze “Summer” weer puppies. Ze is een droom van een hond en had tot nu toe maar 2 nestjes. In 2009 zijn we 2400 Km met haar naar Schotland gereden voor een dekking, maar helaas geen puppies. Deze reu is tot vandaag zonder nakomelingen. Dan in 2010 had ze een nestje van Lee. Vorig jaar zijn we 2350 Km naar Zweden gereden met als resultaat: Geen puppies. Dit was allemaal erg frustrerend, heeft veel geld en tijd gekost en de eigenaars van de reuen waren ook nog beledigd als je vragen stelde. Maar ja zo is dat nu eenmaal in de hondenwereld.

Daarom zijn we nu ook zo blij dat Summer eindelijk weer puppies heeft. Ze zou eigenlijk in Engeland worden gedekt en deze reu heeft verschillende nesten, maar onze “Lasse”maakte de reis naar Engeland in 3 minuten overbodig, doordat hij heel snel Summer dekte. En hij kan het, want het resultaat ligt in de werpkist. In de nacht van donderdag op vrijdag heeft Summer in knap 3 uur, vijf puppies  gekregen die qua gewicht allen rond de 390gr. wogen. Zij is een perfecte moeder en wij zijn bijna “werkeloos”. Het spreekt voor zich dat we haar niet zomaar laten doen en draaien nachtdienst naast de werpkist.

Haar dochter “Heidi Klum” mocht even heel snel een blik in de werpkist werpen om de kleintjes te bekijken. Ze was helemaal opgewonden toen ze de kleintjes van Summer hoorde piepen. Tot voor een paar dagen zat ze zelf nog in de werpkist en heeft waarschijnlijk gedacht dat het een van 7 puppies was.

Foto’s van de 1ste dag.

1 Tag Summer und Kids

alle 5 na het wegen

1 Tag all 5 puppies

de 2 reuen

1 Tag 2 Boys

de 3 meisjes