30 april 2023

Tentoonstellingen in April 2023

Het paasweekend was geslaagd.

“Cappi” stond na een lange pauze weer aan de start. In Goes/NL werd op Paaszondag een CAC buitenshow georganiseerd. De keurmeester was de heer Beare, een Ier.

“Chantillys Return to Firstprizebears” van Marja Ojevaar-Eilers en Marc Eilers werd Beste Reu en vervolgens met Vicky van Tiggelen aan de lijn Beste van het ras

“Cap” metMarc Eilers                                                                                             BOB “Chantillys Return to Firstprizebears” met Vicky, de Keurmeester dhr.  Beare en BOS “Sundy Mornings Heart”

       

Op de Int-Show in s’Hertogenbosch 30-04-2023 won “Cap” wederom Beste Reu met CACIB en CAC. Keurmeester was de heer Doedijns/NL

Op de International Easter Show in Ierland was het wederom Kampioen “Firstprizebears Tina Turner” die alles won. “Tina” werd Beste van het Ras met CACIB onder de bekende Franse keurmeester Mevr. Desserne. Ze heeft nu de titel van Internationaal Kampioen.

De Championstakes op een tentoonstelling is gevuld met vele kampioenen van alle rassen. De Ierse  Mevr. P. Leonhard keurde deze waardevolle wedstrijd en “Ch. Firstprizebears Tina Turner” won de 1e plaats. Haar baasje Justina Masiule was dolgelukkig.

                            

30-4-2023 Fernay/IRL Int tentoonstelling voor “Tina”. De bekende keurmeester Mevr. Cath Moffat/UK keurde de Beardies en “Ch. Firstprizebears Tina Turner” werd Beste van het Ras. Ze behaalde die dag een mooie 2e plaats in groep 1, gekeurd door Mevr. Geal Morison uit Zuid-Afrika.

      

In weekend 21-4 t/m 23-4-2023 waren er 3 shows in Maribor/SLO. Gabriella Gescei was daar met “Wendy”. Op alle 3 de shows won ze CAC, CACIB en Beste Teef. Keurmeesters waren: Dhr. Kotlar/HU, Dhr. R. Oliveira/PT en Dhr. S. Rooney/IRL:

Nu is  “Firstprizebears Santa Barbara” is Internationaal en Sloveens Kampioen. Gefeliciteerd lieve Gabriël

      

“Wendy” had het koud