19 april 2019

Tentoonstellingen April 2019

April was niet onze maand, geen Firstprizebear stond op de eerste plaats …

Monika Fuss ’s prachtige “Firstprizebears Pikes Peak” moest genoegen nemen met de 3de plaatst van 3 ingeschreven reuen in de open klas op de  Int. Show in Zwolle / Nl. Ik dacht eerst dat hij de 1e was en  de 2e 2e was  en de 3e op 3eplaats stond. Maar nee het was andersom … eigenlijk was het zo duidelijk. Keurmeester was mevrouw C. Kerssemeijer / NL

Foto met dank aan Thierry Caron en Delpine Camus.

Op verzoek van mevrouw Anneke Otto wordt zij onherkenbaar gemaakt. Ze staat op de 1e plaats.

van links naar rechts: 1e plaats Beardie Connentions Quintion, 2e plaats Winsdale Indigo 3e plaats Firstprizebears Pikes Peak

AANDACT!!!

Mevrouw Anne Otto wil niet meer gezien worden op mijn facebook nog op mijn homepage . Ze nam zelfs de tijd om een ​​advocaat te raadplegen. Ik begrijp niet waarom, omdat ze in de meeste gevallen wint. Is ze bang dat andere mensen de andere honden op de foto mooier vinden ? Enfin , moderne tijden! Ik stapte uit de Bearded Collie Showworld in augustus 2016. Je kunt lezen waarom op mijn homepage  onder shownews van augustus 2016van de Europeese Show te Brüssel . In 2014, in augustus op de show in Mecheln, had dezelfde dame die nu klaagt  een beste vriendin die het grappig vond om de  meest onplesante  foto’s van mijn persoon te maken terwijl ik in de ring stond . En ze hadden zoveel plezier om ze op Facebook te laten zien. Waarom geniet ze niet van hun overwinningen (ik kan een boek schrijven over hoe dit te doen) en hebben ze een goed leven?

Later hebben wij mooie Fotos van  “Pikes Peak” laten maken

Op 6 en 7 april was er een dubbele show in Colmar / F. De familie Knuchel exposeerde  hun “Paddy” Ch. Firstprizebears Patrick Duffy “aan de zussen mevrouw B. Müller / CH en mevrouw C. Bailey / GB. Mevr. Muller gaf hem een Excellent 2 in de Champion-klasse  en Mrs Bailey. Plaats  hem met Res-CACIB op de 2e plaats.

Op 14.4.2019 op de Int. Show in Chemnitz / GER kerude de  Duitse collie-fokker, de heer Wirth. De familie Kirmis nam deel aan met “Sally” Firstprizebears Pasadena in den Kampioensklas  en eindigde als tweede. Mevr. Cocozza was voor het eerst in Open Klasse met “Ella” Firstprizebear’s Q’Walnutcreek “en won  een uitstekende 2e plaats.

Dhr. Kirmis met zijn “Sally”,                                                                                 Mevr.  Cocozza met “Ella”

                 

Sue Jones was in Engeland met haar “Lola” op een open show van de Bearded Collie Club. Helaas, ik wacht altijd op de namen van de plaatsen en de keurmeesters  ……. is een beetje een gedoe om alle info te krijgen. Hoe dan ook, op 6 april 20120 werd “Firstprizebears Rio Grand ” Beste Puppy teef en 2e in de Minor Puppy Teven.

deze uitdrukking van de Firstprizebears Beardies of showhond of geliefde familiehond is gewoon geweldig

Ch. Firstprizebears Johnny Cash uit Italie                                Ch. Firstprizebears Patrick Duffy uit Zwitserland                 Firstprizebears Rio Grande uit Engeland

                                              

 

 

 

 

 

Beardie Connection