23 april 2020

Carrey’s en Pikes puppies zijn geboren

Firstprizebears Q’Mariah Carrey is een dochter van Prada en Beardmarked Sighn fopr sore eyes. Ze is 2,5 jaar oud en woont bij mevrouw Reinicke in Mönchengladbach. Mevr Reinicke  vond het een uitstekende idee dat Carey ooit een nest zou hebben. Natuurlijk wilde ze het niet zelf doen, maar wilde graag dat ik het zou doen. . Dat deed me eer en dus werd Carey in februari 2020 gedekt kort voordat Coroan naar Europa kwam. Mijn favoriete partner voor haar was Monika Fuss Multi Ch. Firstprizebears Pikes Peak. Deze combinatie, alleen met Percy Sledge, de oudere broer van Carey en de zus van Pike, werd vorig jaar in april gedaan door de familie Kirmis. Het was een heel mooi nest, dus ik wilde het ook uitproberen.

Carey en Pike zijn twee zeer liefdevolle en knuffelige Beardies met een echte Bearded Lollifactor: je wordt constant door beide afgelikt.

Carrey had een voorbeeldige zwangerschap  een hele ronde buik. Die wilde op de 59e dag van de dracht leeg en om 20.30 uur werd de eerste pup geboren en om 0.30 werd de nummer 9 geboren. Ze wogen tussen 240 gr en 300 gr. Er zijn 6 reutjes  in zwart en wit, bruin en wit en één in fawn wit . Ik fok meer dan 30 jaar en ik denk dat ik maar 2 or 3 Puppies in Fawn had. We hebben ook 3 meisjes in zwart en bruin en wit.

Carey is een voorbeeldige moeder, de pups zijn tevreden en groeien goed. We zijn erg blij met dit nest.

geboren op 21 april 2020

eerst de meisjes.

zwart, bruin, zwart

ze heten: Tulsa, Topeka en  Tacoma

bruin, zwart en fawn reutjes

hun namen: Tippecanoe, Texas, Toledo, Talahassee, Tennessee en Tuscon

 

3 zwarte reutjes

Mamma Carey een dag voor de bevalling