4 juni 2013

Afscheid van Mel

Morgen zal ik veel traantjes laten. Ik breng mijn “Mel” naar de Luchthaven van Amsterdam. Ik ben verliefd op deze reu uit het nest van onze Lilli en Lasse. Hij heeft iets speciaal en ik had hem nooit moeten verkopen. Maar zijn nieuwe baasje Kathy uit het prachtige Californië heeft al meerdere Beardies van ons gehad en gezien dat Mel erg veel potentieel heeft. Vanaf nu zal hij Gibbs gaan heten. Donderdag ochtend om 06.00 moet hij bij KLM Cargo zijn. Om hem een lange nacht in het Dieren Hotel van KLM te besparen, zal hij een gave tijd bij Doke en Piet van Lare in Ter Aar hebben. Piet was zelf piloot bij KLM en en heeft al verschillende honden van ons in de Cockpit meegenomen. Nadat hij met pensioen is gegaan, heeft hij mij aangeboden om honden die vanaf Amsterdam moeten vliegen te verzorgen. We rijden morgen naar Ter Aar om mijn o zo geliefde Mel over te dragen aan Piet en Doke. Piet zorgt er voor dat Mel donderdag morgen om 06.00 bij KLM Cargo is. Ja, dan zijn het nog ettelijke uren, tot het verlossende telefoontje komt dat Mel / Gibbs ongedeerd bij zijn nieuwe baasje is aangekomen.

Samen met zijn 3 zusjes, hebben we een afscheids bezoek aan Mama Lilli in Reuver gebracht. Lilli woont hier bij Thei en Eef Martens, samen met 2 andere Firstprizebear Dames en hun dochters Guffy en Geddes.

Lilli-at-home-in-Reuver-NL-and-her-4-pups-paid-a-visite

Van Eef kregen we deze mooie foto. Eindelijk zomer, zon en goede stemming.

Firstprizebears Gunnery (Fenja), Ch. Firstprizebears Helen Hunt (Lilli), Firstprizebears Eureka (Djazzy) Ch. Clanyardbay Mac Guffy (Guffy) en Clanyardbay Geddes (Geddes)

Martens Damen juni 2012

Martens Damen 2 juni 2013