13 oktober 2011

Weekend nieuws uit Rusland, Spanje Belgie en het VK

Wanneer ik denk, dat wordt een rustig weekend en er is weinig nieuws om over te schrijven, dan heb ik mij meestal vergist!! Laten we beginnen in Spanje. Hier hadden Alberto Sanchez en Cristina Andres een geweldige dag op de Int-Show van Talavera. Keurmeester was Dhr. Garach/SP. Ch. Firstprizebears Dillon wird Beste van het Ras, won de Herdersgroep en eindigte als Res-BEST IN SHOW .Zijn huisgenoot Ch. Firstprizebears Heidi Klum wird Beste Teef en de jonge Rocker Firstprizebears James Dean Beste Jeughond. Meer is net mogelijk!

Wacht nog steeds op de grote foto’s, maar hier is alvast iets.

Dillon-Res-BIS-Talavera-stand                                                                                                                                                    Dillon-Res-BIS-Talavera-Podium

Dillon-REs-BIS-Talavera-move

In Rusland was de grote Show van Moskau: Russia 2011. Mevr. Kavcic/SLO keurde de Beardies en de 15 maand oude “Firstprizebears Jerry Lewis” won zijn eerste CACIB, CAC en Kampioen van Rusland. We weten nog niet zeker of hij nu ook Russisch Kampioen is en of hij ook BOB is geworden. Het wachten is op het antwoord van zijn baasje.

. Firstprizebears Jerry Lewis CACIB, CAC Russia 2011

In Engeland was Graham Atkins met zijn Donna in Zuid-Wales bij Keurmeester Dhr. J. Rives. Firstpizebears Jackie O avec Snikkles wird 4de in de Junior Klas Teven.

Smokey (Ch. Firstprizebears Gunsmoke) was met mij naar de Show van Charleroi. Hier keurde Dhr. Leenen/B en hij vond onze bruine Smokey het mooist. Ze werd Beste van het Ras en is nu een echte Belgische Kampioen. In Groep 1 eindigde ze bij de laatste zes. BOS wird Vicky van Tiggelen met Ch. Diago Kiaora. Helaas hebben we alleen een foto gemaakt met een GSM.

Charleroi 9-10-11 BOB Firstprizebears Gunsmoke BOS Diago Kiaora