28 maart 2013

Ons kleine geheimpje

Lilli is een zeer bijzondere Bearded Collie. Eef en ik noemen haar altijd onze “Prinses”. Ze heeft ook een roze sofa waarop ze kan liggen. Daarnaast is ze ook een van ons meest succesvolle Bearded Collie teven die we tot nu toe gefokt hebben. Ze is 2010 en 2012 wereldkampioen, FCI-Europa-kampioen etc etc. Firstprizebears Helen Hunt.

Afgelopen jaar zou Lilli in mei al gedekt worden. Maar ze vierde toen vakantie met haar familie aan het Garda meer en door het vele zwemmen werd haar loopsheid te laat opgemerkt. Dus moesten wij wachten op de volgende loopsheid. En daarmee naam Lilli de tijd tot januari. Ondanks dat deze loopsheid eigenlijk niet in ons schema paste konden we niet langer wachten omdat Lilli al 4,5 jaar oud is. Dus zodoende hebben we aan “Lasse” (Ch. Lärkängens at Firsticebears ) gevraagd of hij de klus wilde klaren. Dat hoef je hem geen 2e keer te vragen….

Op 21-03 was het zover en onze Lilli is bevallen van 4 pups. Een reu en 3 teven. Ondertussen zijn de pupjes al een week oud en ontwikkelen ze zich goed. De reu had een wat moeilijke start, maar op dit moment is hij zo fit als een hoentje en groeit goed. Zijn zussen zijn inmiddels al in geboortegewicht verdubbeld.

We hebben ons enorm op dit nest verheugd en waren zo nieuwsgierig naar de pups. Dit geheimpje wilden we eerst even voor onszelf houden.

Mel Gibson is de reu en de meisjes heten: Marilyn Monroe, Meryl Streep en Mia Farrow

Natuurlijk komt Eef Martens regelmatig op bezoek en maakt prachtige foto’s

Dit zijn de foto’s van de afgelopen week:

Lilli pups 2 dagen oud

Lilli pup 2 dagen teef 3

Lärkängen's At Firsticebears x Firstprizebears Helen Hunt

 

de pups met 5 dagen

Pups-5-dagen-oud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gistern was Eef hier en heeft gevoelde 5000 fotos getrokken. Dit is maar een kleine collectie van de mooie fotos van de pups met 1 week:

MarilynMonroe, Meryl-Streep en Mia Farrow 1 Week

Marilyn-Monroe,-Meryl-Streep-and-Mia-Farrow-1-Week

 

Meryl Streep

Meryl-Streep-1-weeks

 

zo zacht babybeentjes van “Firstprizebears Mel Gibson” ons Braveheart

babylegs-Mel-Gibson

lekker slapen ons schatje Mel Gibson

Mel-Gibson-1-weeks-sleeping

onze paasdekoratie

easterbasket-filled-with-Firstprizebears-Meryl-Streep