20 juni 2013

Tromso/N, Lommen/B en Veijen/DK

Afgelopen weekend is Anni Johanson 2000 km gereden van Kokkala in Finland naar Tromso, in het noorden van Noorwegen. Slechts een klein deel van de route was snelweg en Anni schreef dat, ondanks dat ze zelf gereden had, ze misselijk was van de vele bochten. Maar eind goed al goed. “Fin.-Schwed-Ch. Firstprizebears Colorado“, bijna 10 jaar oud, won tijdens deze show Beste van het Ras en heeft 2 nieuwe titels gewonnen: Internationaal en Noors Kampioen. Keurmeester was Mevr. Kitty Song/DK. “Uno” was nagenoeg zes jaar niet geshowed. Anni was bijna in tranen geroerd na deze bijzondere overwinning. Het is buitengewoon bijzonders, dat een hond van deze leeftijd nog in zulks een conditie verkeerd. Anni je bent geweldig en Uno is gewoonweg klasse!

Firstprizebears Colorado Tromso 16-6-13

“Uno” in Groep 1

Firstprizebears Colorado BIG_

Op dezelfde dag werd in Veijen/DK een CACIB Show gehouden. De familie Vanbossche is op dit moment op vakantie in Denemarken en maakte van de gelegenheid gebruik om hier te showen. Hun “Tobi” Firstprizebears King Cole won de Tussen Klasse. Foto’svolgen zo gauw mogelijk. Ch. Firstprizebears Hollwood was ook aanwezig en werde 2. in de Kampionsklas, maar zonder de kwalifikatie voor Kwaliteit. De naam van deze keurmeester zal ik onthouden, het is  Mrs. E. Senashenko/RU

Op 09-06 werd in Lommel/B een CAC Show gehouden. Keurmeester was de Ier Des Manton. Vicky van Tiggelen won met haar reu Quibo en moest uiteindelijk met haar Ch. Firstprizebears Just Beat-it met een Res/CAC genoegen nemen.