24 april 2022

Tentoonstellingen april 2022

April is nog maar net begonnen en is nu al een TOP maand voor de Firstprizebeertjes.

In het weekend van 2e en 3e April Multi-kampioen Firstprizebears Robin Williams deed het weer uitstekend in Valladolid/Spanje.

Op de eerste dag won hij Beste van het Ras en Groep 1

Op de tweede dag won hij ook Groep 1 en weer BEST IN SHOW

Zoals altijd werd hij perfect geshowd door Borja Thovar en is hij eigendom van mevrouw Visitacion Echeverria

 

In Antwerpen op de BRABO Show op zaterdag 9 april won Monika Fuss  het CACIB, CAC met haar “Ch. Firstpizebears Pikes Peak” en werd Beste van het Ras. De keurmeester was de Engelsman Mr. K. Young

    

Pike toen hij Beste van het Ras won

     

Op zondag in Salzburg/Oostenrijk op de Int-Show had “Multi Ch. Firstprizebears King Cole” een bekronende afsluiting van zijn tentoonstellingscarrière. Bij de keurmeester Mr. Polling-Sorre/Oostenrijk. hij werd op 10,5 jarige leeftijd Beste Veteraan en Beste van het Ras. Zijn baasjes, de familie van Bossche, verdienen veel lof omdat ze Tobi in zo’n fantastische conditie hebben en hem toch plezier laten beleven op de shows.

    

Het paasweekend van 16/17 april 2022 was goed. In Ierland won Justina Masiule de show in Dublin met haar “Firstpirzebears Tina Turner“. Op zaterdag keurt de Zweed Dhr. J. Andersson de enige reu en de enige teef. Hij vond “Tina Tuner” helemaal niet mooi, geen lichaam, slechte ruglijn en gaf haar een ZEER GOED!!! De volgende dag werden deze 2 honden bij keurmeester L. Matthews/IRL gekeurd en Beste van het Ras en Groene Ster voor “Tina Turner”

Voor de hardcore sectie van de exposanten was er zaterdag de tentoonstelling in Goes/Nederland en zondag in Luxemburg/LUX:

Aangezien Marc en Marja Eilers-Ojevaar tot deze groep compleet gestoorde exposanten behoren, exposeerden zij natuurlijk hun “Cap” op beide shows.

Chantilly’s Return to Firstprizebears is nu Nederlands Jeugdkampioen. Op zaterdag won hij het 3e Jeugd CAC en REs-CAC en Res- Beste Reu van de rasspecialist Mevr. Erika Bakker/NL.

Op zondag op de Int-Show in Luxemburg keurde Dhr. Heinischen uit Finland de Beardies. Cap won de jeugdklasse en heeft nu de titel van Luxemburgs Jeugdkampioen. “Cap” is in Amerika gefokt door Kathy Pavlich en zijn vader is geboren in 1993 en “Cap” is in 2020 uit zijn diepvriessperma geboren.