25 februari 2013

Summers puppies 8 weken oud

De puppies van Summer en Lasse waren gisteren 8 weken oud. Zaterdag en zondag hebben 4 van hen het ouderlijk huis verlaten. Twee anderen verhuizen in de loop van volgende week. “Strike” zal voor 10 maand bij ons blijven, tot dat hij zijn grote reis naar “Down Under” kan gaan beginnen en “Lana” zal hem gedurende deze tijd gezelschap houden. Nu moeten we alleen nog nieuwe baasjes vinden vor “Lance Bass”, de tri-color en “Lisa Marie”, de schoonheid en speciale.

Inmiddels zijn er twee mensen geinteresseerd in “Lance” en gedurende de komende dagen weten we meer. Met “Lisa Marie” hebben we geen haast nieuwe eigenaars te vinden, omdat ik slechts ongaarne afscheid van haar neem en ik er geen probleem mee heb dat ze langer blijft.

Zondag was het onmogelijk mooie foto’s te maken. Het sneeuwde onophoudelijk! De puppies hebben buiten in de sneeuw gespeeld en kwamen kleddernat en vermoeid weer naar binnen om te gaan slapen. Natuurlijk zijn hiervan foto’s gemaakt. Vrijdag was overigens “weeg en wormkuur dag”. De meeste puppies wegen nu rond de 4000 gram.

Morgen komt Eef Martens op bezoek en zullen we proberen om onze pracht exemplaren in het juiste licht te zetten.

Schoon en droog, de puppies voordat ze in de sneeuw hebben gespeeld.

alle before-the-snow

Na 20 minuten intensief buiten gespeeld te hebben, kwamen ze allemaal heel aardig en vriendelijk weer naar binnen en zochten allen, dat zijn nog 15 Beardies en 2 Oes puppies, een plaatsje om te gaan slapen. Op deze foto zijn er 11 van hen te zien.

11-puppies-after-playing-in-the-snow

aan de andere kant liggen er 4.

4-BC-pups-&-Pebbles-after-the-snow-24-2-13

het geliefde stoeltje was overvol.

3-BC-pups-ganz-muede-24-2-13

“Lance Bass” en “Michigan” net voor het inslapen.

Lanc-Bass-and-Michigan-tired

“Monty” (Montgomery) was al stilletjes in slaap gevallen.

Monty-ganz-muede-nach-Schnee-fun