12 januari 2017

“Summerke” 09-11-2004 overleden 30-12-2016

Int-NL-B-LUX-D-VDH-Zweeds en Finns Ch. Top Dog Group 1 2007 Eukanuba award

Ch. Firstprizebears Donna Summer,

09-11-2004      overleden   30-12-2016

“Summer” was direct al bijzonder bij haar geboorte. Ik wist meteen dat ik haar wilde behouden.  Het kwam niet uit op dat moment net zoals altijd. Maar moeilijke levensomstandigheden zijn er om overmeesterd te worden. Het leven met “Summer” was een vreugde. Ze wilde gewoon dat ik gelukkig was en deed alles daarvoor. “Summer” had een geweldige show carrière. Ze woonde een tijdje bij Anki Johansson in Finland en aansluitend bij Karin Festin in Zweden.

In haar korte verblijf in het buitenland had zij in Zweden een liefdesrelatie. Hieruit werd haar eerste nest geboren. “Summer” was een perfecte fokteef en heeft me 4 prachtige nesten gegeven. Uit deze nesten zijn totaal  12 kinderen van “Summer” Kampioen geworden.  Het zijn beroemde honden geworden zoals mijn eigen “Helen Hunt” die 2 x wereldkampioen is geworden. Haar prachtige dochter “Prada” alias Meryle streep is bij mij gebleven en vererft de schoonheid van haar grootmoeder “Donna Summer”
De laatste 12 maanden woonde “Summer” bij Eef en Thei Martens samen met haar dochter Helen Hunt en de andere 4 Beardies van Eef. Ze had daar een geweldig leven en heeft tot haar laatste seconde genoten. Tijdens een wandeling op 30 december te midden van alle andere 5 Beardies viel “Summer” plotseling om en stierf binnen enkele minuten. Bedankt Eef en Thei dat “Summer” bij jullie mocht zijn.
Tot ziens mijn allerliefste “Summer”, je was iets bijzonders en was voor mij alles volgens de Bearded Collie Standaard.

Firstprizebears Donna Summer

Firstprizebears Donna Summer              Firstprizebears Donna Summer

dit zijn haar succesvolle kinderen:

 

 1. Firstprizebears Helen Hunt
 2. Firstprizebears Hitchkock
 3. Firstprizebears Heidi Klum
 4. Firstprizebears John F.K.
 5. Firstprizebears James Dean
 6. Firstprizebears Just Beat It
 7. Firstprizebears Johnny Cash
 8. Firstprizebears Jade Jagger
 9. Firstprizebears Jerry Lewis
 10. Firstprizebears Lucky Strike
 11. Firstprizebears Lucky Luke
 12. Firstprizebears Lisa Marie