4 februari 2013

Smokey’s puppies 3,5 week

Dat het een zeer arbeidsintensief weekend was, staat al te lezen bij de puppies van Summer. Smokey’s puppies hebben sinds vorige week een grotere ren in de keuken. Nadat de voorkant van de werpkist open was, zijn ze op ontdekkingsreis gegaan. Zoals altijd, ook bij deze puppies, is de toilet ver van de rustplaats verwijderd. Ze spelen met elkaar en het nieuwe speelgoed dat ze afgelopen weekend hebben gekregen is erg in trek. Viermaal dags krijgen ze te eten. In het begin was het zoals altijd: Terra Canis puppievoer uit Blik met 5 sterren kwaliteit. Sinds eergisteren word het met REGAL Puppybrokken gemengd en op lichaamstemperatuur geserveerd, Deze welpen zijn duidelijk schoner als de van Summer en niet zulke varkens. Dat wil zeggen ze zien er gemanierd uit. Smokey wacht telkens geduldig op haar beurt wanneer ze de resten mag eten, die de puppies laten liggen. In de tijd dat de het bord glanzend schoon likt, drinken de puppies bij haar. Hij is erg gemoedlijk naast de werpkist in de keuken te zitten met een kopje koffie en het doen en laten van deze 9 te bekijken. Ook als ze slapen is het leuk om te zien. Van deze puppies zijn er nog enkele beschikbaar.

De nieuwe puppie-ren bij ons in de keuken (puppies waren 3 weken oud)

Smokey-pups-3-weeks-new-area

Ook al ben je moe en eigenlijk graag op de bank wil liggen na een tentoonstellingsdag, moet je verder. Foto’s moeten worden gemaakt:

Smokey-3,5-weeks-Michigan,-Montgomery,-Memphis

Michigan, Montgomery en Memphis, met 3,5 week

Smokey-3,5-weeks-Michigan,-Montgomery,-Memphis-1

het is me niet gelukt alle 6 meisjes op de foto te krijgen. Daarom is de groep gedeeld: Madison, Millwaukee en Manhattan

Smokey-3,5-weeks,Madison,Millwaukee-Manhattan

het 2de team 3,5 weken oud Miami,-Missippi,-Melrose

Smokey-3,5weeks-Miami,-Missippi,-Melrose

en nogeens koppen, omdat ik die nog steeds mooi vind.

Smokey-3,5-weeks-Milwaukee-&-Manhattan-girls

Memphis doet zijn middagslaapje

Smokey-3,5-week-male-Memphis-sleeping

maar niet alleen. Alle pupies hebben een plaats voor een dutje gevonden.

Smokey-3,5-weeks-all