9 oktober 2012

James Dean BEST IN SHOW

Alberto en Cristina hadden een droom show. Ze waren met hun 3 Beardies op de nationale Show in Jaen/Spanje. Hier keurde Dhr. A. Garach/SP. Het begin werd gemaakt door “Firstprizebears Larry King” (Caramac Change the Beat x Ch. Firstprizebears Heidi Klum) en werd Beste Pup en 3de Beste Pup in Show. Zijn moeder “Ch. Firstprizebears Heidi Klum” (Ch.Svassas Born to Impress x Ch. Firstprizebears Heidi Klum) was bij hem en werd Beste Teef. Als laatste kwam “James” Firstprizebears James Dean (Ch. Firstprizebears Enfield x Ch. Firstprizebears Donna Summer)en hij won alles. Beste van het Ras en Beste van de Groep. Hierna stond hij nogmaals helemaal boven op het podium en werd Best in Show.

Firstprizebears Larry King 3. Best in Show puppy in co-bezit met Oscar Largo

Firstprizebears Larry King 7 months

 

Best in Show Firstprizebears James Dean

Firstprizebears James Dean BIS

Denis uit Moscow was 2 dagen onderweg om tijdens de Eurodogshow van Bukarest/ROE zijn “Pepsi” (Firstprizebears Kokokola) te showen. Hij behaalde een 2 Uitmuntend in de Tussen Klasse, gekeurd door Dhr G. Jipping.

Tijdens de volledig verregende Modder-Buiten Show van Zwolle, keurde Mevr. E. Bakker. Vicky van Tiggelen was hier met “Ch. Firstprizebears Just Beat-it”. Ze was samen met 3 Teven in de Kampioenklasse en Mevr. Bakker vond haar slechts goed genoeg voor de 3de plaats. Ik moet echt op mijn tong bijten om hier niets over te schrijven…….