9 juni 2015

Show Nieuws in Juni

Op de laatste dag van Mei was er in Neumünster/DUI een Int-Show. Deze Show heeft een heel bijzondere plaats in mijn Show hartje. Op 28-05-1972 heb ik exact op deze Show in Neumünster voor de allereerste keer mijn Bobtail Teef geshowd. Het was het begin van een droom carrière als tentoonsteller.

Mevrouw Hellwig had hier haar Firstprizebears Lisa Marie ingeschreven in de Open Klasse en won deze. Haar Jonge Reu “Firstprizebears Navaho” bezette in de Jongste Klasse de 1ste plaats.

Lisa Marie                                                                                                                        en Navaho

Lisa Marie                                                                         Navaho

Israël: Ch. Firstprizebears Lorne Green werd BEST In SHOW tijdens de Multi-Breed Show van Mirmar Haemek. Ras keurmeester was de Pool Dhr. F. Katarzyna en het Best In Show werd gekeurd door de Australiër Dhr. Graham Kerr. Trotste eigenaresse is Paz Davidovich.

Lorne green

Uit Slovenië kregen we nieuws van Matjas. Zijn “Firstprizebears Nicole Kidman” (Lasse x Helen Hunt) is 3x succesvol in de Jeugd Klasse geshowd en heeft de Titel van “Sloveens Jeugd Kampioen” gewonnen. Ze werd op deze Show zelfs 2x Beste van het Ras. Helaas hebben we nog geen foto mogen ontvangen.

Op de Int-Show te Oss, afgelopen zaterdag, keurde Mevrouw P. Runderkamp de Bearded Collies. Familie VanBossche had buiten Floh de Bobtail ook Tobi ingeschreven. Hij werd 2de in de Kampioen Klasse en behaalde het Res-CACIB, Res-CAC. Hij heeft nu 3 CAC’s in Nederland. Er zijn er 4 nodig voor de Titel van Nederlands Kampioen. Hopelijk kan Mevrouw VanBossche over haar eigen schaduw springen en deze prachtige Reu nogmaals in Nederland laten zien en hopen hier de Titel te behalen 🙂

Ch. Firstprizebears King Cole op de Show van Oss. Foto met dank aan Anette Oostervink.

King Cole

In Hongarije, bij de Familie Makoi om precies te zijn, woont het nest zusje van onze beide Wereld Jeugd Winnaars:  Firsptrizebears  Nancy Sinatra. Recentelijk heeft ze op 2 Tentoonstellingen in Hongarije de laatste CAC behaald, die benodigd zijn voor de Jeugd Titel. Eenmaal met BOB en eenmaal met BOS en is nu Hongaars Jeugd Kampioen. Het is de 5de hond uit dit nest, die een perfect figuur neerzet op de Shows.

Nancy Sinatra

De familie Vanbossche gunde zich geen pauze en showde op beide dagen op de Show van Erfurt. De eerste dag keurde Mevr. Martha Kips, uit Luxemburg. Ch. Firstprizebears King Cole eindigde op de 3de plaats in de Kampioen Klasse.

Erfurt King Cole 1 Tag

De tweede dag, op de CACIB van Erfurt, keurde Dhr Guy Kips uit Luxemburg en Tobi (Ch. Firstprizebears King Cole) werd Beste van het Ras. In de Ere Ring keurde de Ier D. Harris en plaatse Tobi op de 2de plaats.

Erfurt BOB King cole

In de Ere Ring.

Erfurt King Cole group 2

Wat een prachtige afsluiting van een succesvolle maand juni voor onze puppy’s.

Firstprizebears Nora Jones werd BEST in SHOW in Vicenza/ITA, op 28 juni 2015. Ze werd voor de eerste keer in de Tussen Klasse geshowed en won het CAC en werd Beste van het Ras. De keurmeester was Mevr. Orivetta Zilli/ITA. Zij keurde ook de Groep. Best In Show werd gekeurd door Dhr. Giuliano Biasiola. Een ongelofelijk succes voor onze jonge “Nora”.

Nora Jones BIS Vincenza

Nora Jones Best in Show Vincenza