19 maart 2016

Schoko en Lasse’s puppies zijn geboren

Mijn “Schoko” was erg dik, haar buik zat vol met puppies, die drukten op de blaas en Schoko kon bijna niet meer met haar dikke buik over de instap van de werpkist heen. Op 16 maart was het dan zover en “Schoko” kon niet meer wachten. 9 zwart witte, zware puppies heeft ze in haar dikke buik gehad. Helaas werd de grootste reu dood geboren. Na 3 uurtjes waren 8 reuen en 1 teef geboren. Schitterende puppies met weer zulke geweldige hoofdjes en aftekeningen. Helaas is op vrijdag een reutje overleden. Hij had de gehele nacht buikpijn en ik heb alles geprobeerd om hem te redden. Maar moeder natuur heeft het anders bedoeld met hem. Hij is rond 11 uur overleden. Nu heeft “Schoko” 6 prachtige reutjes en 1 teefje te verzorgen. Trotse vader is mijn “Lasse” Deze combinatie is een herhaling van afgelopen jaar, waar Schoko en Lasse ons ook zo’n prachtige nest gegeven hebben.

Prachige hoofdjes

Schoko-1-Tag-2-at-the-sheepDe eerste groep van 3. reutjes Schoko-1-Tag-3-Boys

de tweede groep van 3 reutjes                                                                                                 de 7 puppies 1 dag oud

Schoko-1-Tag-3-boys-2 Schoko-1-Tag-alle

 

Het teefje.                                                                                                                                  Schoko en haar kinderen, net 2 uurtjes nadat de pups geboren zijn.

     Schoko-1-Tag-bitch Schoko-1-Tag-nach-Geburt