18 februari 2014

“Schoko” Best in Show in Israël

“Schoko” (Firstprizebears Liz Taylor) is een weekje op vakantie bij haar broertje “Lorne Green” en zijn eigenaresse Paz Davidovich in Israël. Onmiddellijk na aankomst in “Hotel Paz”, heeft ze haar plaatsje naast haar broertje op de bank veroverd.

Schoko Sofa

Afgelopen weekend had Paz een dubbele Show in Givat Haim en was met “Schoko” en haar “Marilyne” zeer succesvol. In de voormiddag werd gekeurd door de Sloveense Mevrouw Lidijy Oklescen. Hier won “Schoko” het CAC en werd Beste van het Ras.
Firstprizebears Marilyne Monroe” won het Jeugd CAC, werd Beste Jonge Hond en 3de BIS van alle jonge honden.
In de middag werd de tweede Show gehouden. Er werd gekeurd door Professor Ümit Özkanal uit Turkije.Hij was eveneens van Schoko erg aangedaan en zij werd wederom Beste van het Ras en als afsluiter van de Show maakte hij haar BEST IN SHOW. “Marilyn Monroe”, maakte de dag perfect en werd eveneens Beste Jonge Hond In Show.

“Schoko” zal nog een paar mooie vakantiedagen doorbrengen bij haar Beardie familie in Israël. Onze dank gaat uit naar Paz en haar zuster Yael Davidovich, maar ook aan onze goede vriend Yossi Guy voor zijn enorme ondersteuning.

Schoko Israel Gangwerk   Schoko en Marilyne tijdens de Show    Marilyne Gangwerk Israel

Best in Show Schoko (handling Paz Davidovich) en Marilyne (Yael Davidovich)

Bes i Show Israel Schoko