7 november 2012

Praag/CZ, Varese/IT en Bleiswijk

De familie van Bossche was samen met hun Tobi (D-Jch. Firstprizebears King Cole) en hun OES “Floh” naar de dubbele show van Praag in de Tschechische Republiek. Op de eerste dag keurde Dhr. Leif Wilberg uit Noorwegen en Tobi werd Beste Jeugdhond. Op de 2de dag werd gekeurd door de Tschech Milan Krinke en hier moest hij genoegen nemen met een Uitstekend 2de plaats.

Fernando Sunye en Sergio waren met Firstprizebears Kim Carnes  in Varese tijdens de Int-Show op 04-11-2012. Gekeurd werd door de fransman Eymar Dauphin. Hij vond de mooie Kim te dun, echter kreeg een pracht keurverslag en een Uitmuntend.

Firstprizebears-Kim-Carnes-Varese-4-11-12

Met z’n drieën waren we op de Show van Bleiswijk, in de buurt van Gouda, Rotterdam en Den Haag. Robin Searle uit Engeland keurde de 17 ingeschreven Bearded Collies. Onze Lasse (Lärkängens at Firsticebears) deed de opening en was de succesvolste van ons Team. Hij won de Tussenklas en werd Beste Reu met CACIB en CAC. Helaas moest hij voor het BOB het onderspit delven. Ingrid Schreurs was met Firstprizebears Jade Jagger vertegenwoordigd in de Open Klas en behaalde een Uitmuntend 3de plaats. Nicole Vissers, de beste vriendin van Vicky was met Ch. Firstprizebears Just-Beat-it gekomen, omdat Vicky moest werken. Beat-It stond alleen in de Kampioensklas, echter verder dan een Uitmuntend eerste plaats was er niet. Dit vond ik persoonlijk jammer en begreep ik dan ook niet. In het keurverslag stond dat ze nog iets jong is….. Ja, 27 maanden, maar wel Kampioen. De winnende hond was 5,5, jaar oud……

Lasse Beste Reu in Bleiswijk met keurmeester Robin Searle/GB

BOS-Lasse-Bleiswijk-3-11-12

met dank aan Titia v.d. Plaats voor de foto

en nog een

Lasse-in-Bleiswijk-03-11-12