29 september 2011

Maastricht, Leon in Spanje en Donna in de UK

We hadden het goed. Maastricht is bijna om de hoek, dus een korte rijtijd. Desondanks was ik dood op, omdat “Himmlisch” de dag ervoor haar puppies had gekregen en ik hierdoor niet al te veel slaap had. Eef Martens stond om 7 uur voor de deur samen met haar “Guffy”. Zo gingen wij 2 op pad naar Maastricht met bovendien “Doro” bij ons.

Dhr. D. Rutten keurde voor de tweede keer Beardies en ik wilde weten wat hij kon. Wat Dhr. Rutten keurde was 100% naar mijn zin, ofschoon ik de BOB en BOS had omgedraaid. Eef stond mij toe haar prachtige “Guffy” (Clanyard Bay Mac Guffy) te showen. Zij is de buitengewoon mooie dochter van onze Ch Firstprizebears Hitchkock en de bruine zuster van Enfield, Eef’s Firstprizebears Eureka. Ze was gemeld in de tussenklas en met haar 21 maanden nog een teenager. Maar Dhr. Rutten was net zo aangedaan van haar als ik dat ben. En zo werd Guffie Beste Teef met CACIB en CAC. Wij kregen veel complimenten van onze tegenstanders.

Vicky van Tiggelen had de dag van haar leven en won met haar Quibo (Clan of Storks Just Quibo), een nauw familielid van onze aanhang. Met haar Firstprizebears Just Beat It won ze de 2de plaats in de Jeugdklasse met uitmuntend. Marieke van der Wouw kwam met Firstprizebears Jane Fonda, maar die had waarschijnlijk het “slaaptabletten syndroom” van onze eigen Hitchkock overgenomen en liep in de eerste versnelling door de ring. Dit werd door Dhr Rutten bestraft met een Zeer Goed.

Mevrouw Clan of Stork, onze Marja Ojevaar-Eilers, was in tranen geroerd toen Quibo de Groep won. Echter een paar vreugdetranen waren er al toe zij met haar Clan of Storks Jahtzee de Jeugdklas won. Slechts 10 maanden oud en nog een mooie carrière te gaan. Geen wonder als je GB-Ch. Firstprizebears Enfield als vader hebt!

Firstprizebears Jacky O avec Snikkles is eveneens een dochter van Enfield en zij won de rest van de 25 punten voor de Junior Warrant in Engeland en is nu voor eens en voor altijd voor Crufts gekwalificeerd.

Haar broer, die bij Alberto en Cristina in Spanje woont, “Fristprizebears James Dean“, was succesvol op de Show van Leon en werd hier Beste van het Ras en 2de in de Groep. Beiden zijn 14 maand oud en “kinderen van onze “Donna Summer

Guffy met Conny in Maastricht

Clanyard-Bay-Mac-Guffy-CACIB,-CAC,-BOS-Maastricht-09-2011 

en als je lief bent, krijg je tussendoor ook iets lekkers.

. Guffy-Maastricht-koekje