7 december 2012

Johnny Cash, Verona en Santarem/Port

Een weekend thuis zijn voor ons, wil niet zeggen dat onze Firstprizeberen niet ergens iets winnen. Facebook, een zegen en een vloek tegelijk, heeft ons het nieuws gebracht dat wij een nieuwe kampioen in onze gelederen hebben. Laura Porquier uit Pisa/IT was met “Firstprizebears Johnny Cash” in Cyprus op een Show. Hier heeft hij de benodigde CAC’s gewonnen en is nu een Cypryotisch Kampioen. Hij is een nestbroertje van John FK, Jerry Lewis en Just Beat-it, die op hun beurt allen reeds Kampionen zijn. Hun ouders zijn Ch. Firstprizebears Enfield en Ch. Firstprizebears Donna Summer. Dit nest schijnt iets bijzonders te zijn. Er zijn nog 3 honden in dit nest die ook hun titels nog kunnen behalen, te weten: James Dean, Jackie O en Jade Jagger. Twee teven uit dit nest, ook eerste klasse, heb ik waarschijnlijk aan de verkeerden verkocht. Firstprizebears Jerry Hall is naar Frankrijk verkocht. Deze mensen hebben haar als puppy van show naar show gesleept en plots was ze verdwenen. Geen brief kwam meer aan, geen e-mail werd noch beantwoord. Lees: Ik weet tot vandaag niet wat er met deze hond is gebeurd. Haar nest zusje ” Firstprizebears Jane Fonda” die naar Nederland werd verkocht, heeft een glansrijke carriere in de Jeugd Klasse beleefd en werd hier Jeugd Kampioen. Haar laatste Show was tijdens de Winner 2011, sindsdien heb ik niets meer van haar gezien, noch van haar eigenaresse vernomen. Echter, middels de welbekende Tam Tam weet ik, dat ze deze pracht teef aan vrienden heeft gegeven, omdat het een te zelfbewuste teef was. Jammer, als je een Ferrari thuis hebt en je slechts gewend bent om op een scooter te rijden. Maar ja dat zijn de schaduwkanten van een fokker.

Dit is de enige foto die ik tot nu toe van Ch. Firstprizebears Johnny Cash heb.

Ch. Firstprizebears Johnny Cash Cyprus Ch.

Fernando en Sergio waren met hun “Firstprizebears Kim Carnes” op de Int-Show van Verona. Hier keurde de Hongaar Dhr. V. Kardos en Kim werd 2de in de Jeugd klasse.

Firstprizebears Kim Carnes

Eveneens tijdens het afgelopen weekend, was Alberto Sanchez met Oscar Largo naar Santarem in Portugal gereden. Hier was een 2-daagse Show. Jammer genoeg heb ik nog geen naam van de Keurmeester, maar Firstprizebears Larry King werd op beide dagen Beste Puppy van het Ras. Op de tweede dag werd ” Firstprizebears James Dean” Beste van het Ras en won Groep 1. Een zeer groot succes, te meer Cristina Andres, de vrouw van Alberto, ziek was en James niet zelf kon showen. Een groot succes voor onze Spaanse Firstprizebears Fanclub.

Firstprizebears Larry King (Foto Oscar Largo)

Firstprizebears Larry King

en Firstprizebears James Dean, Winnaar van Groep 1 (Foto: Dogs on Top)

Firstprizebears James Dean Santarem/Port

en nogmaals James Dean

Firstprizebears James Dean

met zo’n prachtig gangwerk kan je ook makkelijk een groep winnen

Firstprizebears James Dean