23 december 2011

Jerry Lewis Kampioen in Litouwen en Heidi Klum in Brussel

Sinds een paar weken woont „Heidi Klum“ voor een tijdje bij ons. Natuurlijk moet zo’n mooie hond worden geshowed. Haar ontbreekt nog een derde land om de titel Internationaal Kampioen te mogen dragen. Daarom was zij voor de show in Brussel gemeld. Hier zou gekeurd worden door de Noor Iversen. Eigenlijk had ik gedacht hier niet te kunnen zijn, doordat onze Bobtailteef ging bevallen. Dit deed ze, vriendelijkerwijze, nog snel op zaterdag, zodat ik zondagmorgen met „Heidi“ en „Doro“ de Bobtail naar Brussel kon rijden.

 Hier aangekomen hoorde ik, dat Dhr. Iversen die nacht een Hartaanval had gehad en in het ziekenhuis lag en men op zoek is naar een andere keurmeester. Dat was spannend. Toen werd bekendgesteld dat Dhr Wulteputte uit België zou keuren. Deze heeft zelf Beardies en Bobtails. Ik ken nog niet eens zijn Kennelnaam. De teleurstelling was groot, omdat we voor een buitenlandse keurmeester gingen en het zou leuk geweest zijn als er wederom een buitenlander gekeurd zou hebben. Ik moest overleggen of ik mijzelf dit wilde aandoen, maar iedereen heeft het recht op een kans. In dit geval de eerste en laatste kans.

 “Heidi Klum” had voor Dhr. Wulteputte niet genoeg kwaliteiten om de kampioensklasse te winnen en werd 2de.

Hier een paar foto’s van Heidi in Brussel

Heidi-in-Brüssel-18-12-2011

en tijdens het lopen

Heidi-in-Bruessel-move-18-12-2011

“Firstprizebears Jerry Lewis” was met zijn baasje van Moskow naar Vilnius in Litouwen gereisd. Hier waren 2 shows in een weekend. Zaterdags won hij CACIB, CAC en BOB bij Dhr. Eeralu/Fin en op zondag behaalde hij hetzelfde resultaat bij Mevr. Baranauska/Lit. Met deze 2 CAC’s is hij Litouws Kampioen. Goed gedaan Denis.