15 januari 2015

Januari nieuwtjes

De familie Kuhn had alweer zin in Shows. Op zaterdag 11-01 reden ze naar Neurenberg/DLD, om hier aan de Nationale Show deel te nemen. Hier keurde oor de eerste keer, Dhr Ingo Bortel/DLD de Beaded Collies. “Nana”  Firstprizebears Millwaukee,  was voor de eerste keer ingeschreven in de Open Klasse. Een goede start, want ze won deze Klasse en behaalde het CAC.

“Firstprizebears Millwaukee” net 2 jaar oud, wint de Open Klasse in Neurenberg

Firstprizebears Millwaukee 01-15

Op de Int-Show te Milaan/Italië, bezocht onze “Nora” (Firstprizebears Nora Jones) haar eerste Show. Sinds november 2014 woont ze bij Fernando in het prachtige Como in Italië. Slechts 2 maand na haar grote verhuizing had ze haar eerste avontuur: een grote Internationale Show. Nora deed het goed en won de Jeugd lasse. Wij zijn erg gelukkig, dat Nora zich zo goed bij Fernando heeft ingeleefd. Keurmeester was de Italiaanse Mevr. A. Bocca.

Nora en Fernando

Nora Jones Milano 2

Nora en Fernando in de Ring

Firstprizebears Nora Jones Milano 2

Op 17 januari 2015, showde Paz Davidovich sinds lange tijd weer haar “Lorne” (Ch. Firstprizebears Lorne Green). Het was op de Int-Show van Givat Hain te Israël. Lorne heeft een prachtig gangwerk en kon de Keurmeester, Dhr. Eitan Hendel, overtuigen. Hij werd Beste van het Ras. Groep 1 werd gekeurd door de bekende Israelische Myrna Shiboleth. Lorne werd Res-Beste van de Groep. Een geweldige start voor Paz.

Yossi Guy heeft zoals altijd weer prachtige foto’s gemaakt.

Lorne Green Givat Haim 01-15 1

“Lorne”, is de vader van ons laatste nest met Gunsmoke.

Lorne Green Givat Haim 01-15

zo moet een Bearded Collie kunnen lopen. Heerlijk.

Lorne Green Givat Haim 01-15 1

3 schitterende Firstprizeberen zijn over de regenboogbrug gegaan de afgelopen 4 weken. Lesley Tomlinson/Engeland, moest haar 13 jaar oude “Amarillo” laten gaan. Arno en Miranda Blonk hun bijna 14 jaar oude “Cincinatti” en de Familie de Vos hun eveneens veertien jaar oude “Amtrac”.