17 november 2011

James Dean, Just Beat it en Jerry Lewis

3 nest broers en zusjes waren afgelopen weekend in 3 verschillende landen succesvol op pad. Voor mij als fokker zijn dit de krenten in de pap. Waarschijnlijk hebben we bij deze combinatie alles goed gedaan, omdat 4 andere broers en zusjes uit dit nest het eveneens zeer goed doen.

Firstprizebears  Jerry Lewis was met zijn baasje Denis van Moskau naar Tatu in Estland gereisd. Hier won hij zaterdag en zondag het Res-CACIB en CAC. Het wachten is nu totdat hij 27 maand oud is om de titel van Kampioen van Estland te mogen dragen. De resultaten zijn terug te vinden op zijn pagina.

Tartu-Est-06-11-11-Fristprizebears-Jerry-Lewis

Firstprizebears James Dean wasr wederom in Spanje succesvoll op reis en won weer Best Junior en best Junior van groep 1 op de show van Bilbao, Keurmeester was dhr. Argente/ESP. Firstprizebears-James-Dean-Bilbao-11-2011

Tja en dan onze „Beat-It“, tot voor kort door ons, lees Vicky van Tiggelen (haar eigenaar) en mijzelf uitsluitend de duiker genoemd. Dit omdat zij in elke modderpoel duikt. Dat will zeggen dat ze van haar mooie vacht een chaos maakt. Langzaam maar zeker veranderd het lelijke eendje in een mooie zwaan. Op de clubshow van de Belgische Bearded Collie Club, keurde Mevr. Janet Wood/UK en Firstprizebears Just Beat it won de Jeugdklasse en werd later Beste Junior in Show. Schijnbaar was de keurmeester nogal aangedaan van „Beat It“. Was ze een beetje ouder geweest had ze haar Beste Teef gemaakt. Dit commentaar gaf ze Vicky van Tiggelen na afloop van de keuring. Gewoonweg super, Vicky en Beat It.

Deze foto is gemaakt door Anita Verkennis die met haar Enfield zoon van Clan of Stork op deze show de Jeugdklasse won.

Firstprizebears-Just-Beat-it-Ex-1-Junior-Class-BCC-Belgie-Clubmatch,-judge-Mrs