16 april 2014

Int-Show Chemnitz/DUI

In het oosten van Duitsland, in Chemnitz, werd afgelopen weekend een Internationale Show gehouden. De keurmeester voor de Beardies was Dhr. Mark Wibier. Een Nederlander, die in Duitsland woont. Enige Firstprizeberen waren ter paatse en hebben ons waardig vertegenwoordigd.

Familie Vanbossche werd met de prachtige blauwe “Ole” (Fristprizebears Lucky Luke) in de Jeugd klasse, weer eens 2de. Ooit moet het toch lukken om in Duitsland op de 1ste plaats te eindigen. Het is zo een mooie Beardie.

Ole-in-Chemnitz-04-14

Ole op de tweede plaats in de Jeugd Klasse.

Ole-Chemnitz-mal-wieder-2

In de Open Klasse eindigde “Tobi” (Firstprizebears King Cole) en behaalde tegen de hond uit de Kampioen Klasse het Res-CACIB. Op de eerste plaats stond Kiaora Lambrusco, gefokt door mijn goede vriendin Lenka Klimova uit Tschechië. “Lambrusco” werd Beste van het Ras en 2de in Groep 1 bij Dhr Machtanz. Hij is een zoon van onze Ch. Firstprizebears Hitchkock en zijn moeder is door Lenka gefokt, uit een combinatie van Firstprizbears Comanche en Firstprizebears Abilene. Felicitaties aan zijn eigenaar.

Tobi-Res--Rüde-und-BOB-Rüde-Kiaora-Lambrusco

Mevrouw Engelhardt had haar “Fristprizebears Melrose” in de Tussen Klasse ingeschreven en tot onze grote vreugde, won Melrose deze. Goed gedaan!

Chemnitz-Melrose-Ex-1-Intermed

Melrose met haar concurrentie in de Tussen Klasse.

10010274_1421189464807335_82068877687819725_o