4 juli 2011

Hitchkock en Enfields’ kinderen op het erepodium

Op de Internationale Show in Echt deden de kinderen van onze reuen het uitstekend. Marja Ojevaar en Marc Eilers’ “Clan of Stork Jahtzee”, net 7,5 maanden oud (vader is Firstprizebears Enfield en de moeder is Sweet Chanel of Shamrocks Crest), werd Beste Puppy van het Ras. In de Erering werd ze Beste Puppy van de Show. Keurmeester was Dhr. Bas Bosch.

Eef Martens, fokker en eigenaar van Guffie “Clanyard Bays MacGuffie”, staat mij toe haar 18 maanden oude Teef te showen. Keurmeester voor de Beardies was Dhr. Deutscher uit Oostenrijk. „Guffie“ werd 1ste in de Tussenklas en behaalde het Res-CACIB en Res-CAC. Zij is een dochter van Ch. Firstprizebears Hitchkock en Firstprizebears Eureka.

Verder niet te vergeten de twee Enfield/Donna Summer dochters. Marieke van der Wouw’s “Firstprizebears Jane Fonda”werd 2de en Vicky van Tiggelen’s “Firstprizebears Just Beat-It”werd 4de. Beiden werden voorgebracht in de Jeugdklas.

Guffie liet haar prachtige gangwerk zien en lijkt als twee druppels water op onze eigen Helen Hunt.

Int-Show-Ech-NL-Clanyard-Bay-Mc-Guffie-Res-CACIB,-RES-CAC,-18-months-judge-Mr.-Deutscher-A.-she-is-a-daughter-of-Firstprizebears-Hitchkock-and-Eureka

en geplaatst

Int-Show-Echt-NL-Clanyard-Bay-Mc-Guffie-Res-CACIB,-RES-CAC,-18-months-judge-Mr.-Deutscher-A.-she-is-a-daughter-of-Firstprizebears-Hitchkock-and-Eureka