15 april 2014

Hazel’s puppies nemen afscheid

In de loop van deze week werden Hazel’s puppies 7 weken oud en op zondag zullen Navy Blue en Navarino, hun koffers pakken om naar hun nieuwe families te vertrekken. Het meisje, Nevada, zal nog een tijdje bij ons blijven en Natural Blue, de andere blauwe reu moet op zijn halfzusje uit het nest van Lilly wachten, voordat hij kan vertrekken. Beiden zullen ze op 22 mei een verre reis naar de Verenigde Staten ondernemen. Hazel gaat dan weer naar huis, terug naar Ingrid Schreurs, om van de puppy stress te bekomen. Een grrot DANK JE WEL aan Inge, dat we “Hazel” voor dit nest mochten lenen. Overigens had Hazel afgelopen maandag een afspraak bij de oogarts, alles was goed en ze is Katarakt, PRA en CEA vrij.

Onze 4 prachtexemplaren zitten met gepakte koffers, klaar om te vertrekken.

6,5-weeks-farewell-photo-Hazel-puppies

Hazel was met haar puppies onderweg en begeleide Baasje Harry op de wei.

6-weeks-Hazel-and-kids-on-tour

Natural Blue heeft zich in een aardhol verstopt en wilde niet mee met het uitje.

6-weeks-masterdigger-Natural-Blue

Monika was weer op bezoek om haar “Neil” (Navy Blue) te bezoeken. Hazel liet zien hoe goed en snel ze door de agility tunnel kan rennen. De puppies pastten goed op en deden haar na.

Hazel-and-Agility-tunnel cyHazel-puppies-en-visite

Van zo een uitje word je moe. Omdat onze 4 Hazel puppies nu bij de 10 Bobtailtjes wonen, slapen ze samen op de schommel in de puppyren.

Sleeping-on-the-schaukel

de rest van de groep slaap zalig in het binnenverblijf.

sleeping-inside