4 maart 2014

Groningen en Cyprus

In het “hoge” noorden van Nederland, meer specifiek in Friesland in de stadt Groningen, werd zaterdag een CACIB Show gehouden. Hier keurde de oudere, vriendelijke meneer Hugh Jones uit Engeland. Hij heeft vele jaren geleden onze Firstprizebear Apache het 3de CC in Belfast/UK gegeven, waardoor Apache de Engelse Kampioens Titel behaalde. Ach, dat waren nog eens tijden, ik bedoel 10 jaar geleden. Wij waren dit weekend thuis, maar Inge Schreurs en de familie Vanbossche waren ter plaatse.

“Ole”, de Blauwe Beer deed de opening in de Jeugd Klasse en werd voor de zoveelste keer 2de.

Firstprizebears Lucky Luke 13 maand oud, Excellent 2

Groningen FPB Lucky Luke

In de Tussen Klasse behaalde Tobi Vanbossche de 1ste plaats en kreeg het Res-CACIB en Res-CAC.

Firstprizebears King Cole

Groningen FPB King Cole move

Inge Schreurs werd met haar June 3de in de Open Klasse. Dit was een meer dan onverdiende plaats.

Groningen Jade Jagger

Paz Davidovich, die met haar Beardies in Israël woont, was naar Cyprus gereisd. Hier was dit weekend een Show in Larnaca, waar maar liefst 7 verschillende Landen Titels te behalen waren, namelijk: Cyprus, Philipijnen, Sri Lanka, Bulgarije, Costa Rica, El Salvador en Pakistan.
Moderne tijden!!! We weten nog niet wie er gekeurd heeft en wachten nog op een uitvoerig reisverslag van Paz, maar haar Lorne (Firstprizebears Lorne Green), werd winnaar van Groep 1. We zijn erg benieuwd hoeveel titels hij in zijn rugzak heeft. Wordt vervolgd…

Ch. Firstprizebears Lone Green in Cyprus

Firstprizebears Lorne Green Zyprus

1959434_698169730233223_532909000_n