26 augustus 2014

German Winner Leipzig/DUI en Mechelen/BEL

De familie Vanbossche is naar Leipzig gereden om deel te nemen aan de “German Winner Show”. Voor de eerste keer in de geschiedenis van deze Show, kon hier de Titel “German Winner” worden behaald en waarmee men tevens gerechtigt is om in de Kampioen Klasse te starten. Zaterdags was de German Winner en zondags werd een eenvoudige CACIB Show gehouden. Als keurmeesters had men de Hongaren Peter en Ildiko Muszlai uitgenodigd. Zij zijn de fokkers van Double Scotch Bearded Collies. De familie Vanbossche hadden hun 3 Show Stars aangemeld. “Floh”, de OES reu, die al zoveel gewonnen heeft. “Tobi” alias Firstprizebears King Cole en “Ole”, de 18 maanden oude Blauwe Firstprizebears Lucky Luke.

Tijdens de beide dagen werd de Bobtail Beste van het Ras en zat bij de laatste 6 van Groep 1. “Tobi” was de pechvogel. Hij werd 2x 2de in de Kampioen Klasse. “Ole”, Firstprizebears Lucky Luke, brak alle records en werd tijdens beide dagen Beste van het Ras en was op de 2de dag eveneens geselecteerd in de Groep. De familie Vanbossche zweeft waarschijnlijk nog op roze wolken en wij zijn gewoonweg trots met het resultaat van deze prachtige honden.

Foto’s van Leipzig met dank aan de familie Vanbossche en Mevr. Rene Schulz-Lorenz

Op de foto is de buit te zien van 2 dagen Show in Leipzig!

Leipzig TRophys

Dubbele Winnaar Leipzig 2014 en nieuwe German Winner Firstprizebears Lucky Luke met Mevr. Vanbossche en de Keurmeester, Dhr. Peter Muszlai.

Leipzig 1 Tag Lucky Luke

“Ch Firstprizebears King Cole” werd tijdens beide dage 2de in de Kampioen Klasse.

Leipzig King Cool

Vorige week dinsdag werd ik geconfronteerd met een zware rugpijn en had niet gedacht, dat ik zaterdag op de Show van Mechelen zou kunnen showen. Echter dank 1000 mg Paracetamol, 3x daags, en 3x 600 mg Ibuprofen, maar ook een geweldige Fysiotherapeute, lukte het. Alleen het lopen op het stoppelveld, dat als tentoonstellingsterrein was ingericht, was met pijn verbonden. “Prada” Firstprizebears Meryl Streep, was ingeschreven in de Tussen Klasse. In totaliteit had Dhr. Kanas uit Tsjechië 14 Bearded Collies ter keuring, waarvan 7 Teven, 2 Jeugd, 2 Open en 2 Kampioen Klasse en Prada. Dhr Kanas, was zeer aangedaan van Prada en werd Beste Teef met CACIB en CAC. Gezien het feit dat ik alleen op de Show was, had ik geen mogelijkheid foto’s te maken.

De concurrentie was in grote getale samen met hun fanclub verschenen en hadden ook de hof-fotografe mee. Door Mevr. Annemiek Heyne zijn veel foto’s gemaakt, die allemaal op haar Facebook pagina te bekijken zijn. De foto’s, waar ik en deels Prada op staan, zij in haar Album Outdoor Mecheln te vinden. Heb haar toestemming gevraagd om te Fotos hier te gebruiken, Maar geen antwoord ontvagen. Gaat uw maar zelfs eens kijken………

CACIB, CAC, BOS Firstprizebears Meryl Streep