28 mei 2011

gechipt en ontwormt met 6 weken

Gisteren was het weer eens een keer spannend voor ons 3 Smokey/Lee kinderen. Onze vriendelijke Dierenarts Dr. Liesbeth Vanholen kwam voor de “grote inspektie”. Het werd gevoeld, geklopt en onderzocht. Alles wat erop en aan moest zitten werd in orde bevonden. Een prikje in het achterwerk moet zijn, zegt Dr. Vanholen, zodat wij gezond blijven. Oeps, en nog een gaatje in de nek, om de chip in te brengen. Nu hebben wij allemaal een europese pas met naam en adres. Baaahhhhhh en weer de verschrikkelijke wormkuur. Nadat die “Prikmevrouw” eindelijk weg was mochten wij buiten met Mamma en een deel van de hondenfamilie spelen. Een keer moesten wij nog heel lief zijn en recht zitten op de tuinbank.

 

6-weeksy and Conny

nogmaals op de foto met Conny. Zij maakt bij ons altijd alles schoon en van haar krijgen wij altijd iets lekkers te eten.

 6-weeks with Harry

eindelijk mochten wij spelen. Harry maakt altijd veel plezier met ons. King en Hitchkock waren er ook bij, maar Moeder Smokey moest even blijven staan zodat wij nog snel iets konden drinken.

6-weeks smokey and hitch

Smokey en Hitchkock spelen liever alleen met de bal