2 februari 2011

Een goed begin van het nieuwe Showseizoen 2011

We maakten een zeer goede start aan het begin van het nieuwe showseizoen 2011. Als eerste Moescroen/België. Niet mijn favoriete lokatie om te showen, te druk en niet genoeg plaats. Maar ik had 3 jongens mee. Dhr. Kanas/SL keurde alle twee onze rassen. Firstprizebears John FK (bezitter is de Familie Fleetwood uit Ierland) werd Beste puppy van het Ras. Meneer J-J, Dupas/France maakte hem later Res- Beste puppy in Show

Firstprizebears John FK (owned by the Fleetwood-family from Irland got Best puppy in breed

“Jackpot aus dem Elbe-Urstromtal” werd Beste Jeugdhond van het Ras en Dhr. Dupas selecteerde hem bij de laatste 6 van alle Jonge Honden uit 49 rassen.

Mouscroen 2011 - Jackpot 12 months old, Best junior in breed

Als laatste kreeg ons tijdelijke en nieuwste familielid “Zeppelin”, AlCapone, het CACIB, CAC en BOB en werd door Mevr. De Ridder/België bij de laatste 6 in Groep 1 geselecteerd.

Mouscroen 2011 - Zeppeline Al Capone BOB CACIB CAC and seleted under the last 6 in the group

Om 04.45 gewekt door het gerinkel van de wekker. Aankomst op de show om 07.45. Uit de hal en klaar met inpakken om 18.15. Eindelijk thuis om 20.15. Bij thuiskomst wacht er al bezoek, met een teef die gedekt moet worden….. Even na middernacht gaat langzaam het licht uit.
Door vermoeidheid hoort Harry zijn wekker niet afgaan om 04.30!!!!! sh…. Wakker om 07.00….. en ook de schilders staan deze ochtend om 07.45 op de stoep. Klaar voor een nieuwe, drukke week.