7 juni 2011

Donna en Oscar laten van zich horen

Oscar en Donna doen het uitstekend op tentoonstellingen in hun nieuwe omgevingen, Engeland en Ierland.

Graham Atkins schreef ons, dat Donna op 02 juni aanwezig was op de Landbouw Tentoonstelling van Stafford. Keurmeester was Dhr R. Felton/GB. Er waren plusminus 1000 honden uit alle rassen aangemeld en Donna werd Best Puppy in de Groep en Res-Best in Show.

Een paar dagen later, namelijk 04 juni, op de Southern Countries CC Show, won ze 2 Klassen en werd Best Puppy van het Ras. Keurmeester was Mevr. Ann Andrews/GB. Graham liet verder weten, dat mensen zeer verbaasd zijn hoe goed Donna zich heeft aangepast aan haar nieuwe omgeving en hoe goed ze het doet op tentoonstellingen. Graham en Carole dank voor jullie waardering in ons werk.

Oscar, die in Ierland woont, oogst eveneens veel bewondering. Op 29 mei j.l. was de Show van de Britse  Sheepdog Club. Hier keurde Dhr Halmgren uit Zweden. Hij werd 2de Beste Puppy van de Groep. Ook op 04 juni  was de Familie Fleetwood met hun Firstprizebears succesvol  op pad. Op de Cork Ch. Show, keurmeester Dhr. T. Wall uit Ierland, werd hij 2de in de Puppy Groep. Hier behaalde hun Ch. “Firstprizebears Foreman”  het BOB en werd 2de in Groep 1. Op 05 juni op de Munster Ch. Show keurde Mevrouw Butler uit Ierland. Oscar werd tijdens een enorme storm eveneens 2de Beste Puppy van alle Rassen.

“Oscar”

Oscar-Irl-Cork

and Elmo (Foreman)

Elmo-group-2-Cork

Beide families hebben foto’s beloofd………