20 december 2017

Dezember 2017

De laatste maand van 2017 is een zeer drukke maand. Mijn lieve en gekke exposanten reizen door heel Europa om ervoor te zorgen dat de “Firstprizebears” Beardies in de schijnwerpers staan. Dank aan alle exposanten van onze mooie Beardies. Dank ook aan alle geweldige privé-mensen die houden van hun Firstprizebear Beardies en laten ze door alle plassen, struiken en zanderige woestijnen lopen.

Het meest fantastische resultaat in december was het BEST IN SHOW for  Multi Ch. “Firstprizebears Neil Diamond” in Kiev.

In  Karlsruhe/GER vond op 2 en 3 december een dubbel CACIB-Show plaats. Op de eerste dag keurde  de heer J. Hartig / GER en op de tweede dag de heer Loesaus / GER.

De familie Körting / Storr exposeerde op de eerste dag  hun “Smokey”  in de kampioensklasse. Ch. Firstprizebears Manhattan werd beoordeeld met Excellent 1 en CAC.

Familie Kirmis was in de tussenklasse vertegenwoordigd met “Firstprizebears Pasadena“. Resultaat: 1e dag Uitmuntend 3e plaats 2e dag. Zeer goede 4e plaats.

Op 9./10.12.2017  Wels / A had een dubbel CACIB. Op de tweede dag showde de familie Van Bossche voor de keurmeester mevrouw I. Hectors / BEL met “Tobi”. Uitmuntende 2 met Res-CAC voor Multi Ch. “Firstprizebears King Cool”
,

8.12.2017 Amsterdam / NL Holland Cup, keurmeester Mevr. E. Eriksson en 10.12.2017 Winnaar Amsterdam / NL Keurmeester Mw. Amaral / Brazilië

Ch. Firstprizebear’s Orlando Bloom behaalde  geweldige resultaten. Op 8 december (8 geregistreerde Beardies) werd het een Res-CACIB en Res-CAC in de Kampioensklasse. Op 10.12. Met 19 geregistreerde Beardies won hij de titel WINNER Amsterdam met CACIB en CAC en werd BOS.

Hij ziet er geweldig uit en zijn eigenaar Deborah Raquett is zo trots op “Orlando”
,

Winner Amsterdam

Holland Cup

Ook dit weekend was Kassel / GER. Mevrouw Cocozza was in de ring met haar “Firstprizebears Q’Walnutcreek“bij  de Noorse keurmeester, mevrouw A. Indergaard. De kleine zus van Q’Westwood werd in de puppyklas voorgebracht. Zijn ontving een geweldige keurverslag en werd Beste pup

    

En als het nog niet genoeg was …… Erba / Italië, hier was “Firstprizebears Patrick Duffy” in het bezit van familie Knuchel uit Zwitserland vertegenwoordigt.Fernando Sunye zorgde ervoor dat “Paddy” uitstekend  geborsteld en gepresenteerd werd. Fernando heeft een geweldige vaardigheid om te vacht te verzorgen en is een geweldige exposant. De keurder was de Servische mevrouw G. Jovica die hem beste van het ras maakte. De Luxemburger Mevrouw Melchior plaatste “Paddy” in groep 1 op de 2e plaats. Een prachtige afsluiting vam het showjaar 2017 van “Paddy”

           

Zijn nestbroer “Firstprizebears Percy Sledge” van Xavier Pottiez uit België was present op 17-12 op de kerstshow in Gorinchem / NL. hier fungeerde de Nederlandse keurmeester Mevr. L. Mouchard, zij moest  19 Beardies beoordelen.

Percy won de tussenklasse en ontving het Res-CACIB, Res-CAC.

en de kleine “Kate” aka Firstprizebears Q’Westwood “, eigendom van Berry Hoenstok, had haar eerste show in de puppyklasse, alles goed gedaan met het resultaat van Best Puppy.