19 december 2011

Ch. Firstprizebears Z’Tampa 18-02-2000 – 19-12-2011

Int-NL-B-.LUX-D-VDH-Ch., Europasiegerin FC’I, Worldwinner Firstprizebears Z’Tampa

18-02-2000         –            19-12-2011

”Tampa”, was altijd iets speciaals. Vanaf het eerste moment na haar geboorte, wist ik, die blijft. En zo was het ook. Altijd kerngezond, grappig en speels was onze Tampa. Drie ballen, daarmee moest ze gelijktijdig spelen. Tampa zonder bal in haar bek was ondenkbaar.

Op Shows was ze een echte verschijning, die met haar wonderlijke uitdrukking, haar buitengewone gangwerk en haar natuurlijke charme, bijna elke keurmeester in haar ban had. Ze werd al Wereldwinnaar op een leeftijd van 2 jaar, Best in Show op de Clubmatch, Europa winnaar FCI 2004 etc., etc.

Tampa was niet alleen een super Beardie, een gratie om te zien en mooi, maar ook als fokteef gaf ze haar hoge kwaliteiten door aan haar kinderen. Ze had 5 nesten  met 29 puppies waarvan er 9 kampioenen geworden zijnn.

Foto’s en details zijn te vinden op haar pagina bij Kampioenen.

Sinds enige jaren woonde Tampa bij onze goede vriendin, Karin Roozeboom-de Vries. Later verhuisde haar dochter “Summer” eveneens naar Hoogerheide.

Ongeveer 10 dagen geleden kreeg ze een herseninfarct, waarvan ze zich, ondanks alle hulp, niet heeft hersteld. Vandaag, 19 december 2012 is ze over de Regenboogbrug gegaan. Vele tranen zijn gevloied, maar de vele, onvergetelijke momenten die wij met deze wonderlijke hond hebben mogen meemaken, zullen altijd in onze gedachten blijven.

Tampa 007

TampaNBCC-BIS

Tampa