10 november 2011

Bleiswijk, Stuttgart/D, Murcia/SP en een klein beetje Schotland

Wat een weekend. Vol met Shows! In Bleiswijk was een goede keurmeester, Dhr Karl-Eric Johanson uit Zweden. Graag had ik hier geshowed, maar we hadden besloten om naar Luxemburg en Stuttgart te gaan. Eef Martens moest dus „mijn“ Guffie inschrijven, maar omdat Eef zelf niet zo graag showed werd Marja Ojevaar gevraagd of zij zo vriendelijk wilde zijn Guffie hier te showen. Dit was geen probleem voor haar. Dus Eef met Guffie naar Bleiswijk gestuurd en dat was goed! Beste van het Ras en 2de in de Groep vanuit de Tussenklasse! Mark Eilers, de echtgenoot van Marja, sjiek in het pak, showde Clanyard Bay Mac Guffie. Hartelijk dank voor jullie hulp.

Clanyardbay-Mc-Guffy-BOB,-BIG-2-Bleiswijk-11-2011

Maar hiermee zijn de goede berichten uit Bleiswijk nog niet ten einde! Marieke van der Wouw showde „Janey“ (Firstprizebears Jane Fonda). Deze won de Jeugdklasse en beeft nu de titel Nederlands Jeugdkampioen. Dat is de 4de hond uit dit nest die een Jeugdtitel draagt. Op de 2de plaats eindigde haar zusje „Firstprizebears Jade Jagger“, geshowed door Inge Schreurs. Beide teven zijn dochters van Firstprizebears Enfield en Firstprizebears Donna Summer. De 3de Enfield dochter eindigde op een derde plaats, Clan of Storks Yahtzee van Marja en Mark Eilers-Ojevaar.

 Jane Fonda in Bleiswijk

Firstprizebears-Jane-Fonda-NL-JCh.-in-Bleiswijk-11-2011

MacGuffy is zoals misschien bekend een dochter van Hitchkock. Op deze dag schitterde echter een zoon van hem in de erering en wird 2de Best Puppy in Show. Het was Maja en Marks  „Dodger“ (Clan of Storks Kaliber). Van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat.

 

 Ch. Firstprizebears Hitchkock ging met mij mee naar Stuttgart om zijn ticket voor de Duitse- en VDH Titel te behalen. Hij had er zin in op deze prachtige herfstdag en liep geweldig door de ring. Keurmeester, Dhr. M. Uresevic/SER gaf hem het CAC en Res-CACIB.

 In Murcia/SP waren Alberto en Cristina Sanchez met Firstprizebears Dillon en James op pad.  „Dillon“ is er al aan gewend Beste van het Ras te worden en werd ook nog 2de in de Groep. Keurmeester was Dhr. Jose Louis Gill en de Groepskeurmeester was Dhr. Larive/F. Firstprizebears James Dean, eveneens een broertje van Jade Jagger en Jane Fonda won weer eens Beste Junior, Beste Junior Groep 1 en werd Res-Beste Junior in Show. Keurmeester was Mevr. Larive.

 In Schotland was Linda Peirson met Ch. Firstprizebears Enfield  op de Working en Pastoral Show van Edinburg. Mevr. Wendy Smith/UK gaf hem een 3de plaats in de Open Klasse. Graham Atkins was met een nestzusje van de dames uit Bleiswijk eveneens op deze show en Firstprizebears Jackie O avec Snikkles werd 3de in de Jeugdklasse.

Wij zijn als fokker zeer trots met deze resultaten en danken vanaf deze kant de Bezitters van deze honden.