16 maart 2014

Lilli heeft haar puppies gekregen

Lilli had een enorm dikke buik en de puppies waren duidelijk te voelen, zodra ze zich in haar buik bewogen. Woensdag was het eindelijk zover. Ze was al de gehele dag onrustig en had al ongeveer 45 keer de werp kist omgegraven. Dat wil zeggen alle kranten, doeken etc. waren een chaos, maar voor haar precies goed. Ze wilde continue naar buiten en had het voor elkaar gekregen om nog snel  een gat te graven, net voor de geboorte van haar eerste pup. Zodoende werden  haar puppies direct met een beetje zand gepaneerd. Er was geen tijd meer om nog iets schoon te maken. Gelukkig kwam Lilli’s “mama” Eef Martens te hulp. “Socke”, de Bobtail teef ligt in de woonkamer met haar pups. Iedere keer dat zij een nieuwgeboren puppy van Lilli hoorde schreeuwen, kwam ze uit haar werp kist en wilde de puppies bekijken. Dit was voor iemand alleen niet te doen geweest. In totaal kreeg Lilli 8 gezonde en mooie puppies. 3 reuen en 5 teven, waarvan 7 zwaargewichten. Alleen een kleine teef van 230 gram, maar erg levendig. Nu is er bij ons iets aan de hand, geen tijd om nog stil te zitten, te relaxen en weinig slaap. Toch gaat het een mooie tijd worden. Lilli’s puppies, zijn op een teef na allen verkocht.

Lilli, herstellende van de geboorte, fris gewassen en met een schone werp kist. Natuurlijk had een van de puppies direct op het schone laken gepoept, nog voor de foto gemaakt kon worden.

1-Tag-Lilli-relaxed-Wurfkiste

De drie reuen

1-Tag-Rueden-Lilli

de dames waren in het nieuwe puppie kussen op zoek, of er niet toch een tepel te vinden was waar drinken in zat. Daardoor is er weinig van hun prachtige koppen te zien.

1-Tag-5-Huendinnen

Dit is een grappige foto. De puppy maakt een handstand.

1-Tag-pup-kopfstand

3 dagen oud

3-days-old