19 juli 2012

Babettje weer fit

Nieuws van Babettje, die recentelijk door een Bull Terriër werd gebeten. Geluk bij een ongeluk. In de kaak zit slechts een scheur in het bot en is niet gebroken. De diepe wond onder het oog was te behandelen. God zij dank dat mijn Dierenarts, Liesbeth Vanholen, op de late zondagavond voor mij bereikbaar was. Nadat de dierenarts in Venlo, Babett de mond met tape had dichtgeplakt, meende deze dat dit zes weken zo moest blijven zitten. Xander, haar baasje, had het vermoeden dat dit niet helemaal in orde was. Jammer, dat er zoveel onkundige dierenartsen zijn, die zulke grote fouten maken en hiervoor niet ter verantwoording worden geroepen.

Drs. L. Vanholen uit Neeroeteren is een echte uitzondering onder de dierenartsen en het is haar grote passie dieren te helpen. Vanaf deze plaats wensen wij haar alle goeds bij de geboorte van haar 3de kindje.

Babett is zoals gezegd weer fit en heeft gelukkig geen trauma over gehouden aan deze verschrikkelijke belevenis. Ze was samen met de andere honden en haar familie op vakantie.

Babettje-3,5-maanden-weer-fit

Xander tijdens de vakantie met haar Beardie Dames.

Babettje-op-Vakantie