16 oktober 2019

Tentoonstelling Oktober 2019

In het eerste weekend van oktober waren Firstprizebears Rihanna en Robin William en hun eigenaar Visi Echeverria op de Int. Show in Gibraltar. Heel succesvol. Beiden wonnen de jeugdkampioen en “Robin” werd Beste van het ras jeugd.

Rihanna

Vivi met haar “Robin Williams”

Dortmund op 11.10 en op 13.10 was opnieuw het hondenmekka in de herfst. Op vrijdag was het de Herbstsieger Show met de keurmeester mevrouw S. Langhorst de Haan en op zondag de 13.10. de Bundessieger Show met de keurmeester Mr. Loesaus, beide Duitsland. “Percy” (Ch. Firstprizebears Percy Sledge) kwam met Xavier in de Kampioensklas tegen 8 andere reuen te strijden. Helaas had Xavier opnieuw zijn zenuwen niet onder controle en “Percy” rende met hem en wilde de snelste zijn . Het resultaat Uitmuntend 3e plaats van  8 reuen .

Mevrouw Cocozza zat ook op beide dagen in de open klas met “Ella” (Ch. Firstprizebears Q’Walnutcreek). Het werd een uitstekende 2 plaats op beide dagen in goede competitie

 

 

Mevrouw Van Bossche had haar “Tobi” na 2 jaar afwezigheid op de shows aan de start. Hij is nu 8 jaar oud en maakte zijn veteranenklas debuut op zondag. De Kerumeester dhr. Loesaus had meer dan 38 Beardies om uit te kiezen en koos voor Multi Ch. Firstprizebears King Cole voor Beste van het ras. Zijn dochter werd Beste Jonge Hond. Een droom.

Maar het werd nog beter: “Tobi” won in de erering 3de beste veteraan in show van alle races. Een groot compliment aan familie Van Bossche dat ze hun hond ,ze hebben er 4 van mij ,in tip top conditie onderhouden.

Ch. Firstprizebears King Cole op de leeftijd van 8 jaar.                                              zijn dochter “Black Mellie vom Cörberteich” Bester Jeugdhond

De keurmeester dhr. Loesaus met Tobi en Mevr. Van Bossche                                    3. Best in Show van alle veteranen in de erering.