25 juni 2022

Tentoonstellingen juni 2022

Juni is goed begonnen. We hebben een nieuwe kampioen, nummer 123 in onze laatste fokkersgeschiedenis. Nummer 124 zal waarschijnlijk in augustus haar titel behalen. Of er ooit nog een nummer 125 zal zijn, is een groot vraagteken. Het allerlaatste nest wordt hopelijk in september 2022 geboren en dan is het voorbij.

Firstprizebears Tina Turner won haar laatste Green Star van in totaal 7 , die je moet winnen,  op 5-6-2022 in Cork, Ierland. Nu mag ze de titel van Iers Kampioen dragen. Als klap op de vuurpijl werd ze 4e in groep 1. Proficiat aan haar eigenaresse Justina Masiule.

won haar laatste Groene Ster van in totaal 7 musthaves op 5-6-2022 in Cork, Ierland. Nu mag ze de titel van Iers Kampioen dragen. Als klap op de vuurpijl werd ze 4e in groep 1. Proficiat aan haar eigenaresse Justina Masiule.

Keurmeester was de heer V. Baranauskas uit Litouwen

       

Wederom een ​​geweldig weekend voor “Ch. Firstprizebears Tina Turner” Op zondag 26-6-2022 waren er 2 shows op 2 verschillende locaties. In het district Kilkenny/Irl. Dhr. G. Jeavous uit Canada keurde en in Deise/Irl. keurmeesters Mevr. D. Byrne/Ierland. Op beide shows won “Tina” de Groene Start en werd Beste van het Ras.

          

Ook in Engeland waren er stralende gezichten. Althea Richardson was met haar “Jazzy” van de tentoonstelling Southern Counties/GB. Ook in het Pinksterweekend. Keurmeester was de heer S. Bond en hun “Firstprizebears San Francisco” won de  Graduate klas.

     

en korte tijd later op de show “Three Counties”/GB op 10-6-, keurmeester Dhr. S. Needham/GB. 3e in de Graduate Class

Gabrielle Gesci was ook succesvol met “Wendy” Firstprizebears Santa Barbara. Op de tentoonstelling in Herend/HU op 19 juni 2022 won ze Beste van het Ras met CACIB, CAC