31 maart 2023

Ausstellungen im März 2023

Er is weinig meer te melden van onze Bearded Collie,s die in de showring staan. Aangezien we dit ras niet meer fokken, zijn er geen nieuwe honden meer in de showring.

De weinige die nog te zien zijn, doen ons echter nog steeds eer aan.

Monika Fuss was met haar “Pike” op de Int-Show in Weelde/België op 19 maart 2023. Daar keurde de bekende Noor L.J. Hjorjt. Ik denk dat er 12 Bearded Collies geregistreerd waren.

Multi Ch.” Firstprizebears Pikes Peak” werde Beste van het ras.

In groep 1 had hij geen kans. Deze werd gekeurd door de heer Dirk Spruyt uit België. Hij houdt niet van mijn honden en mijn fokkerij, ik weet niet waarom.

Multi Ch. Firstprizebears Pikes Peak Beste van het ras

Op 10 maart 2023 vond de befaamde Crufts Tentoonstelling plaats in Birmingham/GB. Er waren 240 Bearded Collies ingeschreven. 2 van hen uit ons fokkerij. Althea Richardson nam deel in de Postgruadet class met “Firstprizebears San Francisco”. Ze behaalden een prachtige 3e plaats

“Firstprizebears San Francisco”

Justina Masiule kwam uit Ierland met haar succesvolle Kampioen “Firstprizebears Tina Turner”. De twee stonden in de open klasse met 28 teven. Helaas was er geen plaatsing voor de twee. Aan het eind van de dag werden een veteraan reu en de veteraan teef beste.

“Ch. Firstprizebears Tina Turner”