2 september 2020

Tentoonstelling in juli en augustus 2020

Het is moeilijk te geloven, maar er zijn nog een paar tentoonstellingen gaande. Het is blijkbaar onmogelijk om hier iets te organiseren, maar in Hongarije en Litouwen kunze dit  in Corona tijden heel goed.

Marita Gintere was in het weekend van 7/8 augustus 2020 in Dzukija / Litouwen op 2 CACIB en 1 CAC show. “Firstprizebears Q’Jennifer Lopez” wist haar Internationaal en Litouws Kampioentitel  af ​​te sluiten met het CACIB en CAC’s.  Nu wordt ze voor de eerst keer moeder.

Jenny bij 30 graden in Litouwen op de show.

 

  

catch of the day

                     de volgende keer als  de keurmeester  belabbert keurt …. Marita wapent zich … 🙂

 

De tentoonstelling in Szilvasvared/Hongarije vond eind augustus plaats . Gabriella Gesi, die ooit eigenaar was van de beroemde “Firstprizebears Cony Island”, presenteerde  voor het eerst haar 8 maanden oude “Firstprizebears Santa Barbara”. De keurmeester voor het ras was de Duitse speciale keurmeester Mr. Wirth. Hij gaf haar beste pup van het ras. Later in de erering werd “Wendy” Res- Best in Show Junior onder keurmeester Mevr. Dr. Balosh / HU

                   

Op 29 en 30 augustus was er een dubbelshow van de Duitse Bearded Collie Club in Alzay / GER. Helaas verandert er weer de keurmeesters.. Spijtig genoeg werd zaterdag dezelfde keurmeester gekozen die onlangs voor deze club keurde. Er is een lange lijst van keurmeesters in deze club, waarom dan dezelfde twee keer achter elkaar kiezen?

Xavier Pottiez was op beide dagen met Ch. “Firstpizebears Percy Sledge” in de Kampioensklasse aanwezig en werd op beide dagen niet geplaatst. Zijn zoon “Firstprizebears Sitting Bull” zette zijn eerste stappen in de jeugdklasse: op de eerste dag uitmuntend 2 en op de tweede dag uitmuntend 3e plaats met de Oostenrijkse keurmeester  Mevr.. Halbreither. De jeugdklas was erg goed bezet

Na een lange pauze startte de familie Kirmis in de kampioensklasse met  ” Ch  Firstprizebears Pasadena”. Op beide dagen behaalde ze de 2e plaats.

De familie Knuchel kwam zondag uit  Zwitserland en natuurlijk was Fernando Suny er ook bij. Wederom tentoonstelde hij “Ch. Firstprizebears Patrick Duffy” uitstekend .

“Paddy” Firstprizebears Patick Duffy won zondag Beste Reu en was Clubwinnaar. De BOB teef van de familie Kallert “Ch. Amelie vom Cörberteich” is een dochter van Ch. “Firstprizebears King Cole”

Foto’s met dank aan de familie Knuchel en de familie Kirmis

Patrick Duffy  en Percy Sledge

                

Kampioensklas reuen

Sitting Bull met 9 maanden

       

 

Pasadena

        

Ook op 30 augustus 2020 was er een speciale show van de Club voor Britse Herdershonden in Dormagen / GER, die perfect werd gehouden met in achtname van alle Corona-regels. 18 Bearded Collies waren ingeschreven voor de keurmeester Mevr. S. Boyd uit Duitsland. Het was een overwinning voor “Lasse” Multi Ch. Lärkängens bij Firsticebears. Zijn twee kinderen Ch. Firstprizebears Pikes Peak van Monika Fuss en zijn 16 maanden oude dochter “Scottsdale You Original Touch” van Mevr. S. Langhorst de Haan werden Beste van het Ras en Beste Teef. De Firstprizebears domineerden beide shows in Duitsland in één weekend! Stof tot nadenken …

Monika met haar prachtige Pikes Peak